Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

MAXAM HOLDİNG İSVİÇRE’DEN TAKIM SATIN ALIYOR!

MAXAM HOLDİNG İSVİÇRE’DEN TAKIM SATIN ALIYOR!
29.06.2022
A+
A-

MAXAM HOLDİNG İSVİÇRE’DEN TAKIM SATIN ALIYOR!

İş insanı Mahmut KARAKEÇİLİ İsviçre’den takım almak için kolları sıvadı… Futbola olan sevgisi ile tanınan Maxam Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut KARAKEÇİLİ Usta Gazeteci Abdullah YİĞİT `e AC Bellinzona spor kulübü ile satın alma işlemi için prensipte anlaştığını duyurdu.

Bellinzona spor kulübü İsviçre’nin Bellinzona kentinde bulunan ve Super League (İsviçre)’de mücadele eden bir spor kulübüdür. 1904 yılında kurulan kulüp, en büyük başarısını 1948 yılında ligi şampiyon tamamlayarak kazanmıştır.
Serie A takımı AS Roma’nın kardeş takımıdır olmakla birlikte Türk futbol severlerin yakın tarihlerde anımsayacağı 2008-09 sezonunda Galatasaray’ın UEFA Kupası’ndaki rakibi olmuş kendi sahasında 4-3, İstanbul’da ise 2-1 yenilerek kupaya veda etmiştir.

KARAKEÇİLİ kulüp ile yapılan görüşmeyi doğrulamış ve “İsviçre’de ay yıldızlı Türk bayrağımızı dalgalandırmak istiyorum. Ben idealist bir insanım. Anlaşma sağlanırsa ve imzalar atılırsa takımı üst lige taşıyıp Avrupa kupalarında mücadele eden bir takım yaratmak istiyoruz “diye konuştu.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI