Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

1453 KRAL MEDYA YAYIN GRUBU BAŞKANI ABDULLAH YİĞİT `TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

1453 KRAL MEDYA YAYIN GRUBU BAŞKANI ABDULLAH YİĞİT `TEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
16.06.2024
A+
A-

1453 Kral Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kral Gazeteci Abdullah Yiğit, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kral Gazeteci Abdullah Yiğit, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kurban Bayramı, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sergilediğimiz, gönüllerimizin bir olduğu müstesna bir zamandır. Bu anlamlı günlerde, yardımlaşmanın ve birlikteliğin önemini bir kez daha idrak ediyor, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Kurban ibadetinin getirdiği manevi huzur ve coşku, bizleri birbirimize daha da yakınlaştırmakta, aramızdaki sevgi ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmektedir.

Bir 1 kişi, sarkaçlı yer saati, Oval Ofis ve yazı görseli olabilir

Bu bayramın, Milletimizin birliğini ve beraberliğini pekiştirmesi, dünyada barış, sevgi ve hoşgörünün hakim olmasına vesile olmasını can-ı gönülden diliyorum. Özellikle Müslüman Coğrafyası olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu dönemlerde, birbirimize destek olmanın, dayanışma içinde olmanın değerini bir kez daha hatırlıyoruz. Bayram süresince, sevdiklerinizle bir araya gelmeyi, varsa küskünleri barıştırmayı, büyüklerimizi, hasta ve yoksullarımızı gözetmeyi ve şehit ailelerimizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyelim.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Kurban Bayramı’nızı en içten dileklerimle kutluyor, bayramın ülkemize, milletimize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Bayramınız mübarek olsun.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ALMANYA

REKLAM ALANI