Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf Atasoy, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Merhamet ve mağfiret vesilesi olan mübarek Berat gecesini, gönüllerimize coşkuyla dolan huzur içerisinde hep birlikte idrak ediyoruz.
Berat, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilmeyi, Müslümanlara kulluk bilinci idraki içinde yaşamayı, günahlardan arınmayı, affedilmenin yanında affedici olmayı, bağışlanmanın yanında bağışlama şuurunu da kazandırmaktadır.
Berat gecesi, her daim kulluk bilincimizi muhasebe ederek, bizleri Yüce Allah’a yakınlaştıran, O’nun emir ve yasaklarına uyma konusunda irademizi güçlendiren, kararan kalplerimizi nurlandırmak suretiyle, gölgesi üzerimize düşen Ramazan ayına bizleri hazırlamaktadır.
Bu gecenin feyz ve bereketinden istifade edebilmek, ilahi rahmet ve mağfirete nail olabilmek için, bu bağışlanma ve kurtuluşa erme gecesini bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.
Kandil Gecesi münasebetiyle Ramazan ayına, her türlü hata ve günahlardan arınmış gönüllerle, berat etmiş olarak girebilmeyi Yüce Allah’tan niyaz ediyor, başta kıymetli Erzurumlu ve İstanbullu hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve bütün İslâm âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyorum.
Abdullah Yiğit-İstanbul

Birleşik Rusya aktivistleri, Ryazan bölgesindeki selden etkilenen alanlarda düzeni yeniden sağlıyor
Birleşik Rusya Partisi, Kazan’da düzenlenen “Vatanseverler Şehri” yarışmasının sonuçlarını açıkladı
Birleşik Rusya, Çeçen okullarında engelli bireylere karşı hoşgörü konusunda dersler veriyor
«Единая Россия» провела окружной форум «Управдом» в Енакиево ДНР
Gaziler için iş imkanları yaratılması ve gazilerin dul eşleri için sosyal sözleşmelerde ihtiyaç temelli kriterlerin kaldırılması: Birleşik Rusya Kadın Hareketi aktivistleri Vologda’da Halk Programı için öneriler sundu
MANGAL HOUSE GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE BİRECİK’TE HİZMETE AÇILDI