Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Avukat Metin Tarhan’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, sivil toplum çalışmaları, sosyal projeler, ülke gündemi ve iş dünyası üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi, sivil toplum kuruluşlarının etkinliğinin artırılması ve sosyal sorumluluk projelerinin yaygınlaştırılması konularında önemli değerlendirmeler yapıldı.
Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Abdülkadir Arslan, Avukat Metin Tarhan’ın hem siyasi hem de sosyal alandaki çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Sayın Metin Tarhan ile ülkemizin sosyal yapısı, sivil toplumun rolü ve geleceğe yönelik projeler hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Misafirperverliği ve kıymetli fikir paylaşımları için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
AK Parti MKYK Üyesi Avukat Metin Tarhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasının Türkiye’nin gelişiminde önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı. Tarhan, ortak akıl ve iş birliğiyle toplum yararına yürütülecek her türlü çalışmaya destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından iyi dilek temennileriyle sona erdi.
ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

Birleşik Rusya, ülke genelinde spor müsabakaları düzenledi
Primorsky Krai’deki Shkotovo köyünde, Birleşik Rusya Halk Programı kapsamında yeni bir köprü inşa edildi
Rusya Birliği, Vologda Oblastı’ndaki Sokol şehrinde engelli çocuklar için bir spor festivali düzenledi
Kostroma Bölgesi için kilit kalkınma alanları olan tıp, kentsel gelişim ve dijitalleşme, Birleşik Rusya forumunda ele alındı
SVO katılımcılarına destek, eğitim ve bilim geliştirme, sağlık hizmetleri ve kırsal alanlar: Birleşik Rusya forumu “Sonuçlar Var!” Belgorod bölgesinde düzenlendi
Birleşik Rusya, bölgelerde temizlik günleri düzenledi