Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Cumhuriyetimizin kuruluşun 102.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Bugün aziz milletimizin, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlattığı ve büyük fedakârlıklarla kazandığı eşsiz zafer neticesinde kurulan Cumhuriyetimizin 102. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk Milletine yeni ufuklar açmış, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlesi olmuştur.
Ülkemiz, ilerleyen demokrasisi, gelişen ekonomisi, güçlü ordusu ve zengin insan kaynağı ile uluslararası alanda giderek daha saygın bir konum kazanmaktadır. Muhakkak ki bunda gücünü milletinden alan demokratik bir Cumhuriyet rejiminin olması önemli rol oynamıştır.
Aziz Milletimiz; Cumhuriyetine, demokrasisine ve milli iradesine yönelik tehditleri bertaraf edeceğini ve bu değerlerine son nefesine kadar sahip çıkacağını bugüne kadar tüm dünyaya göstermiş ve bundan sonra da göstermeye hazırdır. Türk Milleti ne zaman bir araya gelmişse, bir ve beraber olmuşsa büyük zaferler kazanmıştır.
Gönülleri kaynaştıran büyük bir adalet ve barış medeniyetinin mirasçıları olan bizler, kardeşçe birbirimizi kucaklayarak, birbirimize sımsıkı kenetlenerek aydınlık yarınlarımızı hep birlikte kuracağız. Birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de, gelecekte de hep muhafaza edeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüze, demokrasimize, barışımıza, kardeşliğimize sahip çıkmaya, Cumhuriyetimizin temel değerlerini her türlü tartışmanın üzerinde tutmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, Ağrılı hemşehrilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum.”
YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI
PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ`DAN MEVLANA HAFTASI MESAJI
Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Vatan Kahramanları Günü’nü kutlamak için ülke genelinde etkinlikler düzenledi
Adoption of the Periodic Report of the Republic of Tajikistan on the Implementation of the 2003 Convention for the Safeguarding of the Intangible Cultural Heritage and the Current Status of the Elements Inscribed on UNESCO’s Representative List
Tbilisidə III Respublika Gimnastika Festivalı keçirilib
Bratsk’taki bir okul Birleşik Rusya halk programı kapsamında yenilendi
İnsani yardımdan altyapı restorasyonuna: Birleşik Rusya, Herson bölgesinde üç yıllık çalışmanın ara sonuçları hakkında