
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ağrı İlimizin ve ülkemiz açısından üzüntü ve sevinçleriyle 2024 yılını geride bırakırken; 2025 yılını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Her yeni yıl, yeni bir başlangıçtır. Yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2024 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz.
Yaptığımız her işte olduğu gibi, geride kalan bir yılın da muhasebesini yaparken 2025 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımları atmamız gerektiğini düşünmeli, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle 2025 yılının Ağrı İlimize, Ülkemize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi dileğiyle, sevgi ve saygılar sunuyorum.
YUSUF SAMANCI –KENAN AYDEMİR, SERVET SAMANCI –AĞRI

Okullar, FAP’ler, Yollar ve Bahçeler: Birleşik Rusya, Bölgelerdeki Halk Programı Tesislerinin İnşaat ve Onarımındaki İlerlemeyi Değerlendiriyor

«Единая Россия» провела в Петропавловске-Камчатском интеллектуальную игру о Героях Курильского десанта

Birleşik Rusya, Ulyanovsk’ta bir SVO katılımcısının anısına bir anıt plaketi açtı

Moskova bölgesinde Birleşik Rusya, Rusya’nın Gücü Maratonu’nun final turnuvasını düzenledi

Birleşik Rusya, cephedeki SVO savaşçılarına nakliye araçları, sobalar ve tonlarca insani yardım ulaştırdı

Akıl İçecek World Food İstanbul Fuarı’nda Lezzet Rüzgarı Estirdi