Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

ALİ SÖKMEN ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

ALİ SÖKMEN ‘DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
23.11.2021
A+
A-

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, “24 Kasım Öğretmenler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Sökmen mesajında, “Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde araştıran, sorgulayan ve Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Mesajında öğretmenlerin geleceğimiz olan gençlerin doğru bir şekilde yetiştirilmesindeki en önemli etken olduklarını ifade eden Sökmen, öğretmenliğin ömür boyu öğrenen ve öğreten çok önemli bir meslek olduğunu belirtti.

Sökmen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Öğretmenlerimizin en önemli hedefi, bilgili, kendine güvenen ve araştıran bireyler yetiştirmektir. Biliyoruz ki yarınlarımızın mimarı öğretmenlerimizin yetiştirdiği gençlerimiz olacaktır. Hepimizin çocuklarını, geleceğimizi emanet ettiği öğretmenlerin sorumlulukları çok büyüktür. Aydınlık yarınların temeli eğitim, eğitimin temeli de öğretmenlerimizdir.

Bu duygularla başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran, minnet ve saygıyla anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum”

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

 

REKLAM ALANI