Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

ALİ SÖKMEN, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

ALİ SÖKMEN, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
14.06.2022
A+
A-

ALİ SÖKMEN, JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Ak Parti İstanbul 27.Dönem Milletvekili A. Adayı Ali Sökmen, Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ali Sökmen, mesajında şu ifadelere yer verdi;

14 Haziran 1839 tarihinde kurulmuş olan Jandarma Teşkilatımız, Emniyet Teşkilatımızla birlikte dün olduğu gibi bugün de kanun ve yönetmeliklerin kendisine verdiği yetkiler çerçevesinde Necip Türk Milleti’nin huzurunu, birlik ve beraberliğini, Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini muhafaza etmek amacıyla kendisine tevdi edilen görevleri gece gündüz demeden, her türlü şart altında büyük bir özveriyle yerine getirmektedir.

Jandarma Teşkilatı; eğitimli personeli, çağın gereklerine uygun teknolojik donanımı, disiplini, vatan sevgisi ve üstün vazife bilinciyle görev ve sorumluluklarını yerine getirirken, asli görevlerinin yanı sıra, hayata geçirdiği insan odaklı sosyal projeler ve kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü olmuştur.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için günün her saatinde görev yapan, her türlü zorluğa göğüs gererek, huzurlu ve güvenli bir şehirde rahatça yaşamamızı sağlayan Jandarma Teşkilatımıza fedakârca yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, tüm Aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Kahraman Gazilerimizi de şükranla anıyor, Jandarma Teşkilatımızın mensuplarına da sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI