
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, Yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anılarıyla bir yılı daha geride bırakarak, yeni heyecanlarla ve büyük umutlarla yeni bir yıla giriyoruz.
Yeni yıllar; geçen bir yılın muhasebesinin yapılarak, yaşanan tecrübeler ışığında, çalışmaların gözden geçirilmesine fırsat veren dönüm noktalarıdır.
Yeni yılın, öncekilerden çok daha bereketli, sağlık ve afiyet içerisinde geçmesi; güzellikleriyle unutulamayacak bir yıl olması gönülden temennimizdir.
2025 yılının bütün vatandaşlarımıza ve tüm insanlığa sağlık, barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.
Yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Şanlıurfalı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, İlimizdeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımın, özel sektör çalışanlarımızın, basın mensuplarımızın ve saygıdeğer Şanlıurfalı hemşehrilerimizin yeni yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.
HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

Alena Arshinova: Birleşik Rusya, 15 bin eğitim kurumunda yaklaşık 30 bin Kahraman Masası açtı

Message from Asfa Holding Chairman of the Board of Directors Asaf Atasoy for the 19th of May Commemoration of Atatürk, Youth and Sports Day

KW ORSA PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ `DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

HADİ ÖZTOP `TAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Алёна Аршинова: «Единая Россия» открыла почти 30 тысяч Парт Героя в 15 тысячах образовательных организаций