
ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR`DEN “1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ” MESAJI
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, mesajında şu ifadelere yer verdi;
İşçi ve emekçi kardeşlerimizin, birlik, dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kutlanan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde bir kez daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Güçlü ve söz sahibi bir ülke olma doğrultusunda hızla ilerleyen ülkemizin temelinde yer alan işçi ve emekçi kardeşlerimiz, emekleri ve alın terleriyle, ülkemizin ilerlemesinde ve refah düzeyinin yükselmesinde de önemli bir paya sahiptir. Bizler için bu denli önem arz eden işçilerimizin bu anlamlı günde olduğu gibi her zaman yanlarında bulunmaya, onların en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.
Ülkemizin kalkınması ve milletimizin refahı için var gücüyle çalışan; emeği, alın teriyle yoğurarak yüce bir değere dönüştüren, tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

«Единая Россия» и ЦБСТ разработали пакет предложений для государственной поддержки развивающихся специальных технологических компаний

Birleşik Rusya ve Roscongress Vakfı, SPIEF’te bir işbirliği anlaşması imzaladı

«Единая Россия» и фонд Росконгресс подписали на ПМЭФ соглашение о сотрудничестве

Anma ve Keder Günü’nde Birleşik Rusya, ülke genelinde ve yurtdışında anma etkinlikleri düzenleyecek

Moskova’da MGER ve Gönüllü Şirketi aktivistleri, Büyük Britanya Kralı’nın doğum günü şerefine Moskova’da düzenlenen büyükelçilik resepsiyonuna karşı protesto düzenledi

В Москве активисты МГЕР и «Волонтёрской Роты» выразили протест против проведения посольского приёма в Москве в честь дня рождения Короля Великобритании