Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

ASAF ATASOY: TÜRK KARA KUVVETLERİ’MİZİN 2233’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

ASAF ATASOY: TÜRK KARA KUVVETLERİ’MİZİN 2233’ÜNCÜ KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLU OLSUN
29.06.2024
A+
A-

ASFA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, Türk Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nın 2233’ üncü yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Açıklama yok.

ASFA GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

 

“ Dünyanın en eski ordularından birisi olan Kara Kuvvetlerimiz; tarihinde çok büyük başarılara imza atmış, tarihi şan ve şerefle dolu büyük Türk milletinin bağrından çıkmış, gurur kaynağımız ve ülkemizin gözbebeği diyebileceğimiz bir kurumumuzdur. Özellikle günümüzün değişen ortamında, dünyanın pek çok yerinde çatışma bölgeleri var. Bu bölgelerde Türk Silahlı Kuvvetlerimiz mensupları, uluslararası kuruluşların şemsiyesi altında barış gücü, görev gücü kapsamında faaliyetler icra ediyorlar. Bir yandan ülkemizin korunmasında, bir yandan da bölgesel ve küresel barışın sağlanmasında çok önemli bir rol ifa ediyorlar.”

Açıklama yok.

 

Bölgesel barış gücü ve küresel barış gücü kapsamında alınan görevlerde bir hususun kendisinin çok dikkatini çektiğini ve çok etkilendiğini . “ Barış gücünde çok farklı ülkelerden askerler görev yapıyor. Ama özellikle üniformasında ay yıldız taşıyan bu kahraman milletin evlatları, gittikleri yerlerde; Afganistan’da, Afrika’daki çok farklı ülkelerde, Kosova’ya kadar pek çok yerde bunlara şahit olduk. Askerlerimiz bulunduğu yerdeki bölge halkından çok büyük bir sevgi görüyorlar ve onlara karşı çok ciddi bir güven oluşturulmuş. Tabi bunda Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Kara Kuvvetlerinin geçmişte icra ettiği faaliyetlerdeki başarısı ve adalet duygusu çok önemli. Hatta bu iş öyle boyutlara gelmiş ki, yerel halkla çatışma yaşanan birkaç olayda, bizim askerimiz gidip diğer ülkelerin askerini yerel halk ile yaşadıkları tartışmalarda, kavgalarda koruyacak duruma gelmişlerdir. Buda bu millet için, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz için ayrı bir gurur vesilesidir. ”

Açıklama yok.

Ülkemizin terör mücadelesinde Kara Kuvvetlerimiz ve diğer güvenlik birimlerimizle birlikte canla başla, mesai mefhumu gözetmeksizin mücadele ettiklerini. Kara Kuvvetlerinin 2233’üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik ederim.

Açıklama yok.

Metehan’dan Atatürk’e kadar kahraman komutanlarla nice zaferler kazanan bu büyük ordunun her bir neferini selamlıyor, şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.” Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

REKLAM ALANI