
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf Atasoy, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Demokratik hukuk devletinin ön koşulu olan “İddia, Savunma ve Karar”dan oluşan üç temel unsur üzerine kurulu yargının temel ve vazgeçilmez unsurlarından biri olan “savunma” olmadan yargı bağımsızlığından söz edilemez.
Avukatlar savunma hakkının temsilcileridir. Toplumda, hukuka, eşitliğe ve adalete duyulan güvenin yüksek olmasında avukatlık mesleğinin önemli bir yeri vardır.
Vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendiren ve haklarının korunmasında onları yönlendirerek yardımcı olan avukatlarımız hukuk ilişkilerin yürütülmesinde önemli görevler üstlenmiştir.
Bir hukuk devleti olan ülkemizde insan hakları ve hukukun üstünlüğü esası içinde gerek bireylerin gerekse toplumun yasalarla belirlenmiş haklarının korunmasında avukatlar çok önemli bir kamu hizmetini yerine getirmektedir.
Bu düşüncelerle, adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumlulukla toplumumuz tarafından takdir edilen, başta tüm avukatlarımızın “5 Nisan Avukatlar Günü”nü kutlar, meslek hayatlarında başarı dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

В Москве у посольства Литвы МГЕР и «Волонтёрская рота» провели митинг к 81-годовщине освобождения Вильнюса от нацистских захватчиков

Kazan’da Birleşik Rusya ve MGER, PolitZavod projesi katılımcıları için tartışmalar düzenledi

В Амурской области при поддержке «Единой России» капитально отремонтировали две сельские школы

«Единая Россия» помогла упростить порядок проведения ремонта памятников, посвящённых военным конфликтам

Bakanın ŞİÖ Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısına Katılımı

Meeting of the Foreign Ministers of Tajikistan and China