
ASFA HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAŞKANI ASAF ATASOY `DAN AHİLİK HAFTASI KUTLAMA MESAJI
ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Asaf ATASOY, Ahilik Kültür Haftası dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.
ASFA HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Asaf ATASOY, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ekonomik ve ticari faaliyetlerin yürütülmesinde iyi ahlak, doğruluk, kardeşlik, yardımseverlik, cömertlik gibi değerleri esas alan Ahilik kavramının temelleri Anadolu’da atılmıştır. Ahilik kültürü; esnaf ve sanatkârlığı, meslek ahlakı, doğruluk ve tevazuyla harmanlayan tarihte olduğu kadar günümüzde de sosyal ve ekonomik hayatımızda etkin rol oynayan bir kavramdır.
Ahilik teşkilatı; esnaf ve sanatkârları ahlaki ve felsefi prensipler etrafında birleştirerek, ilişkilerde dürüst ve güvenilir olma, işine saygı duyma, iş ahlakından ödün vermeme ve şefkatli olma gibi birçok ilkenin etrafında şekillenmiştir.
Anadolu’da birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin mayasını oluşturarak refahın sağlanmasına, toplumsal düzenin tesis edilmesine öncülük eden Ahilik kavramının günümüzde de etkisini sürdürmesinden mutluluk duyuyor, kurmuş olduğu Ahilik Teşkilâtı ile sosyal, iktisadî ve siyasî hayatımızı etkileyen; Anadolu’nun yurt edinilmesinde ve Osmanlı Devleti’nin kuruluşunda büyük rol oynayan, Türk-İslâm tarihinin önemli şahsiyetlerinden olan Ahi Evran’ı rahmet ve minnetle anıyorum.
Bu düşüncelerle, ticaret ahlakına, dayanışmaya ve paylaşmaya dayanan Ahilik ilkelerini benimsemiş tüm esnaf ve sanatkârlarımızın‘‘Ahilik Haftası’’nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, Tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

Stavropol Krayı’nda Birleşik Rusya, sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek amacıyla çocuklar ve gençler için etkinlikler düzenledi

«Единая Россия» помогает обновить школы, детские сады и спортзалы в регионах страны

Birleşik Rusya, Gençlik Günü dolayısıyla bölgelerde şenlikli etkinlikler düzenledi

Встречи с ветеранами СВО, мастер-классы, эстафеты: «Единая Россия» провела мероприятия для молодёжи по всей стране

Vladimir Yakushev: Birleşik Rusya Yüksek Parti Okulu’nda 167 binden fazla kişi çevrimiçi eğitimi tamamladı

Владимир Якушев: В «Единой России» состоят 2,6 миллиона человек, более 900 тысяч являются сторонниками партии