Turan Teşkilatı Onursal Başkanı ve Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Aska Grup Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Arslan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü, 5 Ekim 1966 tarihinden itibaren uluslararası öğretmen örgütlerinin katkılarıyla ILO ve UNESCO tarafından öğretmenlerin statüsüne ilişkin tavsiye kararı alınarak kutlanmaya başlanmıştır. Bu tavsiye kararı ülkemiz tarafından da imzalanmıştır.
5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü, klasik anlamda sadece öğretmenler için kutlanan bir gün olmaktan çok tüm eğitimcilerin uluslararası alanda birlik ve dayanışmasının simgesidir.
Toplumların gelişip modernleşmesinde en büyük paya sahip olan öğretmenler, eğitim dünyasının vazgeçilmez neferleridir. onların yetiştireceği nesiller, hiç şüphesiz ki ülkemizin geleceğini şekillendiren kişiler olarak karşımıza çıkacaktır. İşte bu yüzden kutsal bir göreve sahip olan öğretmenlerimiz bizler için son derece önemli ve değerli insanlardır.
Onurlu bir mesleği yürütürken şehit olan öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, tüm öğretmenlerimizin 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
METÖZ MADENCİLİK ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET ŞEKER`DEN YENİ YIL MESAJI
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Kizlyar’da masa tenisi müsabakaları düzenlendi
Ryazan bölgesinde, Birleşik Rusya Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanlarını andı
ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR`DEN YENİ YIL MESAJI
New Year’s Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding
TÜRK MİLLİ KUVVETLER VAKFI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BURAK ŞİMGA`DAN YENİ YIL MESAJI