Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

AV. OSMAN EYYÜPOĞLU `NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
02.05.2022
A+
A-

 

Şanlıurfa’nın Tanınmış Simalarından Olan Şanlıurfa Barosu `na Kayıtlı Avukat Osman Eyyüpoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Avukat Osman Eyyüpoğlu, Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı güzel anılarla geride bırakıyor ve Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar; milli, insani ve dini değerlerimizin ve bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi, saygı ile hoşgörünün arttığı ve toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Ramazan Bayramı’nda, başta anne ve babalarımız, kardeşlerimiz ve akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı ve komşularımızı unutmayalım. Onları ziyaret ederek ve hasbihal ederek birlik, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirelim. Ayrıca yaşlıları, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı, yetim ve öksüzleri de bayramda unutamayıp onlara elimizden geldiğince destek olarak daha güzel bir bayram geçirmelerine vesile olalım.

Ülkemizde ve ilimizde bayram yapabiliyorsak, şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesindedir. Bayramda şehit ailelerimizi ve gazilerimizi de unutmayalım. Gönlümüzden geçtiği gibi, özgürce bayram yapabilmemizi sağlayan şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum.

 

Bu vesileyle, Milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT – ANKARA

REKLAM ALANI