Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AVUKAT SAKIP YAŞAR `DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
19.07.2021
A+
A-

CHP Birecik İlçe Başkanı Avukat Sakıp Yaşar, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Yaşar, mesajında şunları kaydetti.

“Manevi zenginliğimiz olan birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma gibi duygularımızın zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramını daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz.

Millet olarak dini ve milli duyguların yoğun olarak yaşandığı bu değerli günlerde, sahip olduğumuz güzellikleri paylaşırken, toplumumuzda yardım ve desteğe muhtaç vatandaşlarımızı hatırlamayı, kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmeyelim.

Şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerini ve gazilerimizi bu bayramda da yalnız bırakmayalım. Unutmayalım ki bizler şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlıkları ile dimdik ayakta durmaya devam ediyoruz. Bayramda, aile büyüklerine, akrabalara, komşulara, yaşlılara, arkadaş ve dostlara hürmet ve muhabbetimizi gösterelim. Bayramlar paylaştıkça anlam kazanır. Her türlü zorluğun üstesinden gelmeyi bilen bir millet olarak birbirimize daha candan ve gönülden sarılalım.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyor, Bayramın Birecikli hemşerilerimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.”

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI