Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Bakan Selçuk ve Vali Yerlikaya, Evde/Hastanede Eğitim Gören Çocuklarla 23 Nisan’ı Kutladı

Bakan Selçuk ve Vali Yerlikaya, Evde/Hastanede Eğitim Gören Çocuklarla 23 Nisan’ı Kutladı
25.04.2021
A+
A-

Bakan Selçuk ve Vali Yerlikaya, Evde/Hastanede Eğitim Gören Çocuklarla 23 Nisan’ı Kutladı

Bakan Selçuk ve Vali Yerlikaya, Evde/Hastanede Eğitim Gören Çocuklarla 23 Nisan’ı Kutladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, evde ve hastanede eğitim gören çocuklarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çevrimiçi olarak kutladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 23 Nisan coşkusunu tıbbi tedavisi evde ve hastanede devam eden öğrencilere yaşatabilmek amacıyla çevrimiçi olarak öğrencilerle bir araya geldi.

Kaynak:http://www.istanbul.gov.tr

Açıklama yok.

23 Nisan kutlamaları kapsamında hediyeler hazırlanarak evde ve hastanede eğitim gören çocuklara öğretmenleri aracılığı ile ulaştırıldı. Hastanelerde ise, eğitim sınıfları, çocuk servisleri ve koridorları süslendi.

Çevrimiçi olarak düzenlenen program, çocukların şarkıları ile başladı. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve öğrencilerin konuşmalarının ardından Bakan Selçuk ve Vali Yerlikaya, öğrencilere hitaben birer konuşma gerçekleştirerek 23 Nisan’ı kutladılar.

Açıklama yok.

“Gelecek Bayramlarımızı Daha Büyük Sevinç ve Coşkuyla Kutlayacağız”

Vali Yerlikaya, konuşmasında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bağımsızlık sevdamızı baharın coşkusuyla buluşturan bu önemli günü sizlere bir bayram olarak armağan etti. 23 Nisan, dünyanın her köşesindeki bütün çocuklara hediye edilen tek bayram. Bununla ne kadar iftihar etsek az.” ifadelerini kullandı.

Vali Yerlikaya, “Sizler, bizim için sevginin ve mutluluğun değerini hatırlatan en büyük hediyesiniz. Yeryüzünü masumiyetiniz ve hayallerinizle süslemek, daha huzurlu, güvenli ve daha yaşanır hale getirmek büyükleriniz olarak bizim en büyük vazifemiz. Bu noktada; hayatın her alanında olduğu gibi sağlıkta da ülkemizde büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Okullarından sağlık sebebiyle uzakta kalan sizler gibi yavrularımız için devletimizin bütün imkânları seferber oldu. İstanbul’daki hastanelerimizde 11 hastane sınıfımız hizmet veriyor. İhtiyaca göre sınıf açmaya devam edeceğiz.” dedi.

Vali Yerlikaya, “Okullarınızdan, öğretmenlerinizden, arkadaşlarınızdan uzak kaldığınız, 23 Nisan’ı evlerimizde karşıladığımız bu zor günleri, inşallah kısa zamanda ve birlikte atlatacağız. Okullar, parklar, sokaklar sizin neşeli seslerinizle dolacak. İnşallah gelecek yıllarda; heyecanımız ve mutluluğumuz İstanbul’dan yine taşacak. Gelecek bayramlarımızı daha büyük sevinç ve coşkuyla kutlayacağız.” ifadeleriyle öğrencilerin 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çevrimiçi 23 Nisan kutlamaları, bayram tebrikleri ile tamamlandı.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI