Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN CANPOLAT: GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

BAŞKAN CANPOLAT: GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
12.12.2021
A+
A-

BAŞKAN CANPOLAT: GENÇLERİMİZİ GELECEĞE HAZIRLIYORUZ

Haliliye Belediyesinin desteklediği gezi ile öğrenciler, Ankara’da HAVELSAN ve TUSAŞ’ı ziyaret etti. Burada yazılım, havacılık, uzay bilimi ve mühendislik alanındaki çalışmaları yerinde görme fırsatı bulan öğrenciler, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti. Başkan Canpolat ise geleceğe hazırladıkları öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Bir 6 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, bir kez daha gençliğin yanında olduğunu gösterdi.
Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Haliliye Kaymakamlığının düzenlediği, Haliliye Belediyesinin ise desteklediği gezi ile öğrenciler Ankara’ya götürüldü. Haliliye’de okuyan öğrencilere milli değerlerin aşılanması hedeflenirken, öğrencilerin yazılım, havacılık, uzay bilimi ve mühendislik alanında bilgi sahibi olması sağlandı.

Bir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir
Ankara’da gerçekleşen gezi ile öğrenciler Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve beraberindeki heyet ile HAVELSAN ve TUSAŞ Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada yapılan çalışmaları görme fırsatı bulan öğrenciler, merkezlerde incemeler yaptı.

Bir 1 kişi görseli olabilir
HAVELSAN ve TUSAŞ’a yönelik geziler ile gençleri geleceğe hazırladıklarını ifade eden Başkan Canpolat, “Ankara’da HAVELSAN’ın Genel Müdürlüğündeyiz. Değerli mühendis arkadaşlarımız bizleri,

Bir 7 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir Şanlıurfalıları, Haliliyeli öğrencileri misafir ettiler. Bizler Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle Şanlıurfa’da üniversite sınavına hazırlanan değerli öğrencilerimizi buraya getirdik. Teknoloji, bilişim, yazılımla ilgili Türkiye’de neler oluyor görmeleri, geleceğe yönelik birçok bölümde ilerlenmesi için teknik, kültürel ve tarih dolu bir gezi planladık. Haliliye Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle birlikte çalıştık. Öğrencilerimizin geleceğe hazırlanması, ufukları ve vizyonlarının açılması için Haliliye Belediyesi olarak buna öncülük ettik. Her zaman gençlerimizin yanındayız, geleceğimizin yanındayız” sözlerine yer verdi.

REKLAM ALANI