Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN CANPOLAT PARKE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN CANPOLAT PARKE ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
01.08.2021
A+
A-

Haliliye Belediye Başkani Mehmet Canpolat Şair Nabi Mahallesinde devam eden parke çalışmalarını inceleyerek vatandaşlarla görüştü.

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava, ağaç ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başķanı Mehmet Canpolat ilçede yürütülen çalışmaları yerinde incelemeye ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Şair Nabi Mahallesine giden Başkan Canpolat’a, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Aslan ve Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek eşlik etti.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tedaş ekipleri tarafından elektrik hatlarının yer altına alındığı sokaklarda çalışma başlattı.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve yazı görseli olabilir

Başkan Canpolat çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldı. Mahallede devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını aktaran Başkan Canpolat açıklamasında şunları kaydetti: “Şair Nabi Mahallemizdeyiz. Değerli muhtarımızı ve burada ki hazirunu ziyaret ettik. Aynı zaman şu anda Şair Nabi Mahallesinde Tedaşın havada ki tellerin yer altına alma çalışması var, haliyle burada kaldırım ve yollarda deforme ve bozulmalar oluşmuştu.

Bir açık hava ve yazı görseli olabilir

Bu nedenle Tedaşın teller ve kablolarla ilgili işlemlerini bitirmiş olduğu sokaklara Haliliye Belediyesi olarak iki ekip olarak buraya girdik. Şair Nabi Mahallemizdeki bozulan yollarımızı, bozulan kaldırımlarımızı Haliliye Belediyesine bağlı ekiplerimiz bir an önce düzeltip vatandaşlarımızın tekrar hizmetine sunacaklar. Sonuçta Tedaş ve elektrik ile ilgili olan kısımda mahallemiz için çok çok önemli o nedenle bu yatırımı bizde istedik ve sonrasında bozulan yollarımız ve kaldırımlarımızı bir an önce düzeltip vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Mahallelimizin göstermiş olduğu ilgiden, alakadan, özveriden dolayı teşekkür ediyorum.”

Bir 7 kişi, açık hava ve yazı görseli olabilir
Şair Nabi Mahalle Muhtarı Hüseyin Çiçek ise çalışmalardan dolayı memnun olduklarını ifade ederken Başkan Mehmet Campolat ve ekibine teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI