Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN CANPOLAT, SPOR KURSLARINDAKİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN CANPOLAT, SPOR KURSLARINDAKİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
04.07.2023
A+
A-

TARİH 04.07.2023
İLETİ NO 161
KONU BAŞKAN CANPOLAT, SPOR KURSLARINDAKİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
FTP BİLGİLERİ Sunucu: 213.14.45.58 K. Adı= basin Şifre= 123987

BAŞKAN CANPOLAT, SPOR KURSLARINDAKİ GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

 

 

 

 

 

Haliliye Belediyesi bünyesindeki Yaz Spor Okulları kapsamında devam eden voleybol ve yüzme kursunu ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, gençlerle bir araya geldi.

Bir 8 kişi, yüzen insanlar, havuz ve yazı görseli olabilir

Gençliğe ve spora önem veren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, spor kurslarını ziyaret etti.

Başkan Mehmet Canpolat’ın gençliğe önem verilmesi talimatıyla çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Yaz Spor Okulları kapsamında gençlere yönelik faaliyetlerini sürdürüyor. Basketbol, voleybol, tekvando, judo ve yüzme dallarında uzman eğitmenler eşlinde gençlere eğitim verilirken, yaz tatilini sporla tanışarak geçiren gençlerin ilgisi yoğun oluyor. Gençlerin, sportif faaliyetlere yönelmesi adına verilen kursları inceleyen Başkan Mehmet Canpolat ise voleybol ve yüzme kursundaki çocuklarla bir araya geldi. Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinde verilen voleybol kursunda miniklerle buluşan Başkan Mehmet Canpolat, gençlerin geleceğin yıldız voleybolcuları olmaları için iyi hazırlanmaları gerektiğini kaydetti. Belediye bünyesindeki kurslardan aldıkları eğitimlerle mücadele eden ve bu yıl şampiyon olan Haliliye Belediyespor Voleybol Takımının başarısından bahseden Başkan Mehmet Canpolat, şu ifadelere yer verdi:

Bir 8 kişi, yüzen insanlar, havuz ve yazı görseli olabilir

“Sizler buradan çok iyi voleybol oyuncusu olarak çıkacaksınız. Hocanızdan eğitimleri alın, hocanızın eğitimlerine dikkat edin. Sonra çok güzel voleybol oynadığınız zaman sizleri takıma alacak. Bu sene bizim kızlar şampiyon oldu. Bizim buradaki miniklerde de inşallah sizler şampiyon olacaksınız.”

Bir 5 kişi, hokey oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

Voleybol kursundaki miniklere başarılar dileyen Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise yüzme kursundaki çocukları ziyaret etti. Burada yüzme hocaları eşliğinde yüzme tekniklerini öğrenen çocuklarla sohbet eden Başkan Mehmet Canpolat, Belediye bünyesindeki kurslar ile her zaman gençliğin ve geleceğin yanında olduklarının altını çizdi.

Bir 12 kişi, basketbol oynayan insanlar, dans eden insanlar ve yazı görseli olabilir

Başkan Mehmet Canpolat, incelemelin ardından Eyyüp Cenap Gülpınar Spor ve Yaşam Merkezinden ayrıldı.

 

Değerli Basın Mensupları;

 

Ekte; ilgili bilgilendirme notu, fotoğraf ve görüntü yer almaktadır.

 

İnternet siteleri için link;

 

FTP Adresimiz:

Sunucu: 213.14.45.58

Kullanıcı adı: basin

Şifre: 123987

 

İyi Çalışmalar Dileriz;

Haliliye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

İletişim;

Telefon: 0414 313 3443-44 / 633

Facebook: www.fb.com/haliliyebld

Twitter: www.twitter.com/haliliye_bld

Instagram: www.instagram.com/haliliyebld

E-mail: [email protected][email protected]

Bir 8 kişi, yüzen insanlar, havuz ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI