Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN FERHAN ADEMHAN EV SAHİPLİĞİNDE İZMİR İLİMİZDE BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN FERHAN ADEMHAN EV SAHİPLİĞİNDE İZMİR İLİMİZDE BİR İLKE İMZA ATTI

BAŞKAN FERHAN ADEMHAN EV SAHİPLİĞİNDE İZMİR İLİMİZDE BİR İLKE İMZA ATTI

Ademhan Group Yönetim Kurulu Başkanı İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı King Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Voley Hotel İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Ademhan, Kendi Voley Hotelinde bir ilke imza attı. İzmir İlimizde bir ilkeye imza atarak. Roman Dernek Başkanlarına, Kanat önderlerine ve Romanlara Kendi İzmir Voley Hotelinde iftar yemeği verdi.

 

 

 

 

İş İnsanı Ferhan Ademhan Örnek Çalışmalarından Dolayı İzmir, İstanbul, Mardin ve Başkent Ankara ilimizde yapmış olduğu örnek çalışmalarından dolayı her zaman takdir ediliyor. Hiçbir zaman din, dil, ırkı farkı yapmadan sadece insan olan kim varsa güzel projelere ve örnek çalışmalar yaparak tüm insanları her zaman bir araya getiriyor. Bizde İş İnsanı Sayın Ferhan Ademhan `a bu örnek çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

 

 

 

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

İzmir İlimizde bir ilkeye imza atarak. Dünya Romanları Günü Münasebeti ile Roman Kardeşlerimiz Dernek Başkanlarını, Kanat önderlerini mahalle abilerin Romanların bütün renkleriyle iftarda Volley otelimizde misafir ettim. Roman kardeşlerimiz ile Ramazan’ı Şerif Münasebetiyle İftar soframızda bir araya geldik. Roman kardeşlerimizle gönül gönüleyiz beraberiz. Ülkemizin Aslı Unsurları Roman kardeşlerimizin Dünya Romanlar gününü kutladık. Dedi.

ABDULLAH YİĞİT –ANKARA

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI