Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN KUŞ, ESNAFLA İÇ İÇE

BAŞKAN KUŞ, ESNAFLA İÇ İÇE
19.02.2022
A+
A-

BAŞKAN KUŞ, ESNAFLA İÇ İÇE

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Oto alım Satım Sitesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgedeki çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, esnafın taleplerini yerinde dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Oto alım Satım Sitesindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bölgedeki çalışmaları inceleyen Başkan Kuş, esnafın taleplerini yerinde dinledi. Rutin belediyecilik çalışmalarını sahada takip eden Başkan Kuş’un son durağı Oto Alım Satım Sitesi oldu. Beraberinde Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi, İbrahim Dağ ve Mehmet Gülyaprağı ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kuş hem hayırlı işler diledi hem de esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyip, ilgili birimlere anında çözüm için talimat verdi. Başkan Kuş’a yoğun ilgi gösteren bölge esnafı ve vatandaşlar kendilerini yalnız bırakmayan ve sık sık bölgeye gelip taleplerini yerinde dinleyen Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş yaptığı saha gezilerinin gece gündüz demeden devam edeceğini belirtip, “ İlçemizi adım adım dolaşıp, esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye ve çözümler üretmeye devam edeceğiz.” Dedi.

————————————————-

REKLAM ALANI