Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiyelilerle Buluşmaya Devam Ediyor

Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiyelilerle Buluşmaya Devam Ediyor
09.03.2024
A+
A-

Bülten No: 050 9 Mart 2024

Başkan Mehmet Kuş, Eyyübiyelilerle Buluşmaya Devam Ediyor

 

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilçe merkezi ve kırsalda vatandaşlarla bir araya gelmeye, hizmet ve yatırımları istişare etmeye devam ediyor.
Eyüpnebi Mahallesi’ndeki ev toplantılarında Abuhandan ailesinin evine misafir olan Başkan Kuş, burada Abuhandan ailesi fertleri ve komşularıyla buluştu. İlçeye ve Eyüpnebi Mahallesi’ne yapılan hizmetleri değerlendiren Başkan Kuş, doğalgaz hizmetinin ilk ulaştırıldığı mahallelerden olan Eyüpnebi’nin tüm sokaklarında onarım ve yenileme çalışmaları yaptıklarını, vatandaşların artık rahat ve huzurlu şekilde ısınma imkânına kavuştuğunu söyledi.

 

 

 

 

 

Eyüpnebi Mahallesi sakinlerinin tapu sorununu çözmek için de çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Kuş, bir çok kurum kuruluşun dahil olduğu bu sorunu tamamen çözeceklerini belirtti.
Vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini ve çözüm önerilerini de sunan Başkan Kuş, daha sonra Büyükhan Mahallesi’ne geçti.

 

 

 

 

Büyükhan Mahallesi’nde Ali Tutan’ın ev sahipliğinde mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Kuş, ilçe kırsalı ve merkezde yapılan hizmetleri anlattı. Kırsalda yaşayan tüm vatandaşların taleplerini tek tek yerine getirdiklerini ve mahalle içi asfalt çalışmalarına da başladıklarını aktaran Başkan Kuş’a Büyükhan Mahallesi sakinleri de teşekkür ettiler.

Aynı gün AK Parti İl Başkanlığı öncülüğünde gerçekleştirilen teşkilat buluşmasına da katılan Başkan Mehmet Kuş, gece de AK Parti Eyyübiye Seçim İrtibat Ofisi’nde vatandaşlarla buluştu.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/-tqAQrUuxLQ
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-DymJXINy9t

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI