Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Başkan Mehmet Nuri Samancı `dan Miraç Kandili mesajı

Başkan Mehmet Nuri Samancı `dan Miraç Kandili mesajı
27.02.2022
A+
A-

SERVET SAMANCI –ANKARA
Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Samancı, yayınladığı mesajında; “Yüce dinimiz İslâm’ın en önemli gecelerinden biri olan ve Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna çıktığı gece olarak kutlanan Miraç’ın, insanlık için birçok mesaj ve mucizelerle dolu olduğunu” vurguladı.

Kardeşlik ve birliktelik Miracın sırlarla dolu bir yolculuk olduğunu da ifade eden Başkan Samancı : “İnanç dünyamızda vazgeçilmez bir yere sahip olan Miraç Kandili’ni en iyi şekilde idrak etmemiz gerekir. Üç ayların manevî hayatımıza getirdiği bereketle birlikte dinî hayatımızda da önemli bir yeri olan Miraç gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine, insanî ve ahlâkî meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. ” dedi.

bu anlamlı gecelerin hayatımızı gözden geçirmek için birer fırsat olduğunu belirterek; Miraç Kandili’ nde yapılacak duaların kabulünü ve başta ülkemizde olmak üzere tüm dünyada refahın yayılmasına, bütün insanlığın selametine, iyiliğin, kardeşliğin, paylaşımın ve merhametin artmasına vesile olmasını temenni etti.

 

REKLAM ALANI