Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN MEHMET NURİ SAMANCI GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN MEHMET NURİ SAMANCI GÜVEN TAZELEDİ
30.04.2022
A+
A-

 

 

ABDULLAH YİĞİT-AĞRI-ANKARA

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliği 4.Genel Kurul kongresi yapıldı. Başkan Mehmet Nuri Samancı Güven tazeledi.

Açıklama yok.

Ağrı ili` nin hatemoğlu düğün konferans salonunda yapılan Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Genel kurul yapıldı. Tek liste halinde yapılan seçim `de yeniden Mehmet Nuri Samancı seçildi.

Açıklama yok.

Saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla yapılan secimde.

Açıklama yok.

Katılanlar ise Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin, Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Şerif Yılmaz, Ağrı İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Polat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Yönetim kurulu üyeleri, Birlik Üyeleri, Muhtarlar ve Bakanlık Temsilcilerin katılımı ile yapıldı.

Açıklama yok.

Divan Kuruluna ise Divan Başkanı Turan Yaka, Kâtip üyeliğine Mehmet Nuri Sarı, Kerem Mengeş seçildiler.

Açıklama yok.

Açılış konuşmasını Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı yaptığı konuşmada: Değerli Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin ve Şube Müdürleri, Ağrı İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Polat, Bakanlık temsilcileri, Yönetim Kurulu ve denetim kurulu arkadaşlarım. Değerli yetiştiriciler ve misafirler, kıymetli çalışma arkadaşlarım ve basın mensupları şahsım ve kurumum adına sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Açıklama yok.

Öncelikle Ramazan-ı şerifin hepinize Hayırlara vesile olmasını dilerim, hepiniz hoş geldiniz.

Açıklama yok.

Kuruluş işlemlerini 2006 yılında tamamlayarak çalışmalara başlayan birliğimiz üye sayısı ve faaliyetleri açısından ilimizde ve ülkemizde önemli bir konuma sahiptir. Kırsal alandaki nüfus ve göçerlik düzeni içinde yürüyen koyun yetiştiriciliğinin, Ağrı’nın toprak yapısı, meraların durumu, insanların kırmızı et tüketme alışkanlığı, işsizliğe katkısı, halkın becerisi ve ucuz maliyeti nedeniyle önemli bir hayvancılık faaliyeti olan Ağrıda koyunculuk şu anda küçükbaş hayvancılıkta Türkiye’de ilk sıralarda yer almaktadır. İlimizde kendi imkânları ile bu işi yapanlar mesleğini nesillere aktarıyor. Böylece rahatlıkla geçimlerini de sağlıyorlar.

Açıklama yok.

Koyunculuk önemli bir sektördür. Koyunculuk sadece ekonomik değil, sosyolojik ve politik yönleriyle de değerlendirilmesi gereken bir üretim alanıdır. Bu sebeple koyunculuğa gerekli önemi vermeliyiz halkımızı koyunculuğa teşvik etmeliyiz. Dayanışma ruhu ile hareket ederek birlik ve beraberliği sağlayan toplum haline gelmeliyiz. Sizden ricamız gittiğimiz ve bulunduğumuz her alanda birliğimizi sahiplenip, koruyup, kollamanızdır.

Bir 11 kişi, ayakta duran insanlar ve şunu diyen bir yazı 'AĞRI AGRI AĞRI İLİ DAMIZLIK KOYUN KEÇİ YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ SENEL JRUL HOŞ GLDİNİZE' görseli olabilir

Bilinmelidir ki birlik güçlendikçe siz değerli yetiştiricilerimizde güçlenecektir. Bize hizmetlerimiz konusunda yardımcı olan siz değerli yetiştiricilerimizi saygıyla selamlar toplantının ilimiz ve birliğimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ederim.

Açıklama yok.
Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin, Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliği 4.Genel Kurul kongresine katılarak salondaki lere hitap etti.

Açıklama yok.

Ağrı İl Tarım ve Orman Müdürü Kenan Engin Konuşmadan sonra Ağrı İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiriciliği Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı tarafından Hayvancılığa ve yetiştiricilere vermiş olduğu destekten dolayı halı üzerinden işlenmiş birlik halısını takdim ederek. Müdür Engin `e teşekkür etti.

Açıklama yok.

Ağrı ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri birliği 4.Genel Kurul kongresinde Başkan Olarak Mehmet Nuri Samancı Seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri ise Meryem Önkür, Celal Güneş, Kenan Aydemir, Fevzi Samancı, Adem Günhan ve Cihan Polat seçildiler.

Açıklama yok.

Kongre Sonrası Başkan Samancı ve yönetim kurulu üyeleri toplu resim çekerek, Yetiştiriciler tarafından tebrik ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Açıklama yok.
Başkan Samancı Güven Tazelediğinden dolayı üyeler tarafından sevinçle karşılandılar.

Açıklama yok.
Kongre sonrası yeniden seçilen Başkan Mehmet Nuri Samancı tek tek üyelerle tokalaşarak teşekkür etti.

Açıklama yok.

Demokrasi şöleninde yapılan Kongre sonrası toplu hatıra fotoğrafı çekerek birlik ve beraberlik için yapılan kongrede artık hayvancılığın hızlanması için Ağrı `nın olmasa olmazı koyunculuk merkezi olan Ağrı olacaktır dediler.

Bir 9 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve oturan insanlar görseli olabilir

Bir 17 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

 

Bir 12 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Açıklama yok.

REKLAM ALANI