Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BAŞKAN METİN BAYDİLLİ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN METİN BAYDİLLİ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
24.11.2021
A+
A-

BAŞKAN METİN BAYDİLLİ’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Neslin ihyasında en önemli görevi üstlenen değerli öğretmenlerimizin her zaman yanındayız” dedi

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Baydilli mesajında, Öğretmen Günü’nün tüm öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyerek, geleceğin inşasındaki temel yapı taşlarından olan öğretmenlere çok değer verdiklerini söyledi.

 

Başkan Baydilli şunları dile getirdi:

“Öğretmenlerimizin geleceğimiz olan çocuklarımızı vatanına, milletine, devletine ve en nihayetinde tüm insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri sorumlulukları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanıyorum. Hz. Ali, ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ diyerek eğitimin ve öğreticinin değerini ifade etmiştir. Öğretmenlerimiz bize sadece fenni ilimleri değil hayatı, kişiliği öğretip hep iyiliği aşıladılar. Çocuklarımızı da aynı şekilde gönül rahatlığıyla öğretmenlerimize teslim ediyoruz çünkü biliyoruz ki öğretmenlerimiz hem öğretici hem de anne baba şefkatiyle çocuklarımıza yaklaşan büyükleridir.

Bir ülkenin geleceği, iyi eğitim veren öğretmenlerin elindedir. En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyen tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Bu vesile ile aramızdan ayrılan, görevlerini yaparken şehadete eren öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kıymetli öğretmenlerimize görevlerinde sabır ve başarılar diliyorum.”

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

REKLAM ALANI