Uluslararası Sporcu Sendikası (US-SEN) Genel Başkanı Bekir Ayaz hakkında kulislerde önemli bir gelişme konuşuluyor. Edinilen bilgilere göre, Ayaz’a önümüzdeki günlerde sürpriz bir görev tebliği edilebilir.
Türkiye ve uluslararası spor camiasında aktif çalışmalarıyla tanınan Bekir Ayaz, sadece spor diplomasisindeki başarısıyla değil, gelenekçi devlet anlayışına olan güçlü bağlılığı ve milli değerlere sadakatiyle de öne çıkıyor.
Uzun yıllardır “sporu bir medeniyet projesi” olarak tanımlayan Ayaz, hem Türkiye’nin hem de Türk dünyasının ortak spor vizyonuna katkı sunan birçok uluslararası girişimin öncülüğünü yaptı. Bu yönüyle, kendisine verilecek görevin yalnızca sportif değil, aynı zamanda stratejik ve milli bir misyon taşıyacağı ifade ediliyor.
Kulislerde, Ayaz’a verilecek görevin devletin spor politikalarına derinlik katacak nitelikte olacağı konuşulurken, resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.
Haber Merkezi

KW ORSA PROFESYONEL GAYRİMENKUL İZMİR URLA VE ÇANAKKALE BİGA VE GAZİANTEP`DEN MEHMET TAŞ `DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
CEVDET YILDIRIM `DAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI
В Севастополе при поддержке «Единой России» прошёл детский фестиваль «Давай дружить»
Omsk’taki bir okul, Birleşik Rusya’nın desteğiyle büyük çaplı bir yenilemeden geçti
В Москве «Единая Россия» организовала для школьников интерактивную викторину на знание ПДД
«Единая Россия» провела в регионах праздничные акции ко Дню народного единства