Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

“Birleşik Rusya” halkın programına göre inşa edilen tesisleri değerlendirdi

“Birleşik Rusya” halkın programına göre inşa edilen tesisleri değerlendirdi
26.05.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” halkın programına göre inşa edilen tesisleri değerlendirdi

2024,

“Parti Askerleri” aynı zamanda büyük onarımların yapıldığı kurumları da denetledi.
Lipetsk bölgesinde, ” Kentsel Çevre ” parti projesinin bölge koordinatörü Yuri Kostin, Gryazi’de Gagarin Caddesi’ndeki meydanın, “Yenidoğanlar” meydanının ve Pravda yaya caddesinin yenilenmesinin devam ettiği üç alanı izledi.

“Şehir meydanlarının iyileştirilmesi, kent sakinlerinin yaşam kalitesi ve şehrin genel atmosferi üzerinde doğrudan etkisi olan kentsel altyapı gelişiminin önemli bir alanıdır. Modern halka açık bahçeler, kapsamlı çevre düzenlemesinden sonra şehrin karmaşasında ağaçların gölgesinde dinlenebileceğiniz, çiçek tarhlarının güzelliğinin tadını çıkarabileceğiniz, çocuklarınızla modern oyun alanlarında oynayabileceğiniz veya arkadaşlarınızla rahat vakit geçirebileceğiniz gerçek vahalardır. banklar,” diye belirtti Yuri Kostin.

Kostroma bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri Manturovo’daki 3 numaralı okulun revizyonunu izledi.

“İzleme sonuçlarına göre bir karar verildi ve geliştiricinin 28 Mayıs 2024 tarihine kadar sahadaki gizli iş hacmini hesaplaması ve bölge idaresinin aşağıdaki konularda haftalık çalışma toplantıları yapması önerildi. Okulda büyük onarımlar yapılması, inşaat kontrolünün katılımıyla ek çalışma ihtiyacına ilişkin raporların derhal hazırlanması ve her bir nesne üzerinde işin tamamlanması için son tarihlerin belirlenmesiyle gerekli çalışmaların yapılmasına yönelik programın değiştirilmesi için ek bir anlaşma yapılması okul binasında – çatı kaplama, duvarlar, zeminler,” yorumunu yaptı Yeni Okul parti projesinin bölge koordinatörü Nadezhda Shcherbakova .

Murmansk’ta “Parti Askerleri” Roslyakovo mikro bölgesindeki Primorskaya ve Sovetskaya sokaklarını denetledi. Yüklenici, yolun ve kaldırımların eski yol yüzeyini halihazırda sökmüştür ve şu anda bordür taşları yerleştirme çalışmaları devam etmektedir.

“Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Sadece yolun değil, kaldırımların da asfalt yüzeyi değiştiriliyor, bordür taşları da yerleştiriliyor. Şu anda yüklenici işi tamamlamak için son teslim tarihlerini karşılıyor ki bu önemli,” dedi “Kentsel Çevre” parti projesinin koordinatörü Andrey Shishko .

Yaroslavl bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri, iki prefabrik yeni bina yapısının kurulduğu A. Matrosov kampındaki inşaat çalışmalarının ilerleyişini kontrol etti.

“Yeni binaların etrafındaki alan da iyileştiriliyor. Yüklenicinin işi verimli ve zamanında gerçekleştirilir. Çok yakında tesisin teknik kabulü gerçekleşecek. Önümüzde önemli bir görev var: Kampın gazlaştırılmasına hazırlanmak. Yaz sezonunun bitiminden hemen sonra kazan dairesi kurulumuna başlanmalıdır. Kampın gazlaştırılması tüm yıl boyunca sürecek,” dedi Yaroslavl yerel parti şubesi sekreteri Sergei Kalinin .

Sverdlovsk bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri Pioneer Okulu’ndaki onarım çalışmalarının ilerleyişini kontrol etti. Burada ana onarım ve inşaat çalışmaları tamamlandı, kantin açıldı, öğrenciler ve öğretmenler evlerine döndüler. Eğitim süreciyle birlikte arazinin cephe çalışmaları ve çevre düzenlemesi de kısmen devam ediyor.

“Bugün Pioneer Ortaokulu modern bir eğitim kurumudur. Öğrencilerin okul müfredatı konularında uzmanlaşması, spor, yaratıcılık ve ders dışı faaliyetlerle meşgul olması için tüm koşullar yaratıldı,” diye vurguladı bölgesel Yasama Meclisi yardımcısı Elena Treskova .

Ulyanovsk bölgesinde Yazykovskaya ortaokulunda binanın çatısının ve cephesinin onarılması, Belozersk okulunda ise okul öncesi grup için bina ve yemek ünitesinin onarılması planlanıyor.

“Bugün tahminleri gözden geçirdik ve teknik çalışmaları tartıştık. Tadilatın 1 Ağustos’ta tamamlanması planlanıyor. Eylül ayına kadar okulların kapılarını açacağını umuyoruz. Bu konuyu kontrol altında tutacağız” dedi bölgesel Yasama Meclisi milletvekili Gulaga Huseynov .

Parti birlikleri Yazykovo’daki kırsal kültür merkezindeki onarım çalışmalarının ilerleyişini de denetledi. Pencereler zaten değiştirilmiş, zeminler betonlanmış ve kör bir alan kurma çalışmaları devam ediyor.

Çeçenistan’ın on belediyesinde Kentsel Çevre projesi aktivistleri kamusal alanların durumunu kontrol etti.

“48 avlu alanı ve 17 kamusal alanın durumunu kontrol ettik. Bizim açımızdan ciddi bir yorum yok; şehrin tüm altyapı tesisleri iyi durumda. Çocuk oyun alanlarına gelince, burada asıl önemli olan oyun ve spor malzemelerinin teknik durumunun güvenliğine uygunluktur. Durumları da tatmin edici olarak değerlendirildi, herhangi bir hasar veya bakım kurallarının ihlali tespit edilmedi,” dedi partinin proje faaliyetlerinden sorumlu bölgesel yürütme komitesi başkan yardımcısı – propaganda departmanı başkanı İlyas İstamulov .

Hoparlör
Hüseyinov Gülağa Bakır oğlu
Hüseyinov Gülağa Bakır oğlu
Yedinci toplantıya katılan Ulyanovsk Bölgesi Yasama Meclisi Milletvekili.
#bölgeler
#Kostin
#Lipetsk bölgesi
#izlemeler
#parti inişi
#Kostroma bölgesi
#Şçerbakova
#Murmansk bölgesi
#Şişko
#Yaroslavl bölgesi
#Kalinin
#Sverdlovsk bölgesi
#Treskova
#Ulyanovsk bölgesi
#Guseinov
#Çeçen Cumhuriyeti
#İstamulov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-ocenila-obekty-postroennye-po-narodnoj-programme

 

REKLAM ALANI