Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Birleşik Rusya kamu destek merkezinde Sibirya Günü’ne adanmış bir dizi etkinlik düzenleniyor

Birleşik Rusya kamu destek merkezinde Sibirya Günü’ne adanmış bir dizi etkinlik düzenleniyor
15.11.2023
A+
A-

Birleşik Rusya kamu destek merkezinde Sibirya Günü’ne adanmış bir dizi etkinlik düzenleniyor

2023,

Herkes Sibirya’nın mirasını, başarılarını ve kültürünü tanıyabilecek
Birleşik Rusya kamu destek merkezinden aktivistler malzeme dersleri veriyor, tasarımcıların çalışmalarının yer aldığı sergiler düzenliyor ve yerel üreticilerin ürünlerini tadıyor.

“Bu tatilin Sibirya halk destek karargahında geniş bir destek alması güzel. Novosibirsk, Krasnoyarsk, Kemerovo, Irkutsk, Omsk ve Khakassia’da bugün herkes için bayram etkinlikleri düzenleniyor. Tüm katılımcılara başarılar diliyorum ve Sibirya’ya doğuştan veya hizmet yoluyla bağlı olan her birinizin bu bölgeye aşık olduğunuz için teşekkür ederim” dedi Birleşik Rusya Yüksek Konseyi Bürosu üyesi Senatör Alexander Karelin .

Novosibirsk’te düzenlenen Sibirya kültürü festivalinde katılımcılara Rus kadriliyle ilgili dans ustalık sınıfı düzenlendi, Heinrich Miller’ın 10 yıllık Sibirya gezisinin sonuçları anlatıldı ve geleneksel kostümlerden oluşan bir sergi düzenlendi. Irkutsk’taki kamu destek merkezinde herkes için yerel bir çay fabrikasından Sibirya Ivan çayının tadımı düzenlendi.

Hafta boyunca, Sibirya Günü etkinlikleri birkaç Birleşik Rusya kamu destek karargahında daha gerçekleştirilecek. Krasnoyarsk’ta yerel üreticilerin ürünlerinin ve yerel tasarımcıların sergisinin sunulacağı bir “Sibirya Fuar Günü” düzenlenecek. Ayrıca herkes için ahşap kesimlerin dekorasyonu ve Noel ağaçları ve çam kozalaklarından mini buketler oluşturulması konusunda ustalık sınıfları düzenlenecek.

Partinin Kemerovo’daki halk destek merkezi, yerel tarih müzesine bir gezi ve ilkokul öğrencileri için interaktif bir “Kuzbass’ta kömür madenciliği tarihi” dersi düzenliyor.

Hoparlör
Karelin Alexander Aleksandroviç
Karelin Alexander Aleksandroviç
Parti Yüksek Konseyi Bürosu Üyesi, Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi üyesi, üç kez Olimpiyat şampiyonu, Greko-Romen güreşinde birçok dünya ve Avrupa şampiyonu, Rusya Kahramanı
#Karelin
#kamu destek merkezi
#üst düzey sınıflar
#festivaller
#Sergiler
#ikramlar
#bölgeler
#Sibirya
#Novosibirsk bölgesi
#Krasnoyarsk bölgesi
#Irkutsk bölgesi
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-shtabah-obshestvennoj-podderzhki-edinoj-rossii-prohodit-cikl-meropriyatij-ko-dnyu-sibiri

 

REKLAM ALANI