Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Birleşik Rusya, yasama meclisleri ve yeni bölgelerin yerel yönetimleri için seçimler için aday gösteriyor

Birleşik Rusya, yasama meclisleri ve yeni bölgelerin yerel yönetimleri için seçimler için aday gösteriyor
06.08.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, yasama meclisleri ve yeni bölgelerin yerel yönetimleri için seçimler için aday gösteriyor

2023,

Çoğu parti üyesi, beşte biri gençliğin temsilcisi, ayrıca çok sayıda girişimci, öğretmen, doktor, sosyal aktivist ve SVO üyesi var.
Partinin yeni bölgelerdeki seçimlerdeki hedefi nitelikli çoğunluk ve bunu başarmak için her şey var. Halkın desteğini alan ve ön oylamayı geçen güçlü adaylardan oluşan bir ekip; sakinlerle birlikte belirli görevlerle dolu olan halk programı; Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrey Turchak, uygulanması için kaynakları vurguladı .

“Rusya’nın yeni bölgelerinin sakinleri, yerelden cumhuriyetçiye, bölgesele kadar her düzeyde milletvekilini aynı anda seçecek. Yetkililerin işi büyük ölçüde bu seçimlerin sonuçlarına bağlı olacaktır. Yeni bölgelerin restorasyonu ve bunların sosyo-ekonomik süreçlere daha fazla entegrasyonu. Birleşik Rusya sadece kazanmaya değil, aynı zamanda işi hemen takip etmeye de kararlı” dedi.

DPR’de, yasama meclisindeki listenin ilk üçü arasında partinin Donetsk şubesi sekreteri, Cumhuriyet’in vekil başkanı Denis Pushilin , Sparta taburu komutanı Artyom Zhoga ve cumhuriyet merkezinin genel müdürü yer aldı. anneliğin ve çocukluğun korunması için Anna Zheleznaya .

Denis Pushilin, Birleşik Rusya’nın her temsilcisinin görevinin, partinin sadece birbirine sıkı sıkıya bağlı ve profesyonel bir ekip olmadığını insanlara iletmek olduğunu kaydetti.

İnsanlarla iç içe olmak, insanları dinlemek, insanlar için çalışmak bizim kutsal görevimizdir” dedi .

Bölgede Cumhuriyetin ihyası ve kalkınması için bir Strateji geliştirildiğini kaydetti. Stratejinin hükümleri, “Birleşik Rusya” halk programının bölgesel bloğuna dahil edilecek. Parti adaylarının DPR’nin tüm yerleşim yerlerindeki toplantılarda topladıkları sakinlerin emirlerine dayanmaktadır.

Denis Pushilin, stratejinin ana temalarını özetledi. Birincisi, askeri-endüstriyel potansiyelin ve askeri altyapının geliştirilmesi, savaşçılara, savaş gazilerine ve ailelerine çok yönlü yardım sağlanmasıdır. İkincisi bakım, vatandaşların günlük sorunlarını çözme, sosyal güvenlik sistemini geliştirme. Üçüncüsü, bölgenin canlanması ve gelişmesidir: endüstriyel temelin restorasyonu, su temini ile ilgili sorunların çözümü, yeni konutların onarımı ve inşası ve kentsel çevrenin geliştirilmesi.

Buna karşılık, Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı Anna Kuznetsova , adaylara yardım etmek için – danışmanlık, yasal – Devlet Duması milletvekillerinin tüm belediyelerde sabitlendiğini vurguladı .

“Her biri birden fazla seçim kampanyasından geçti. Adayların temel görevlerinden biri mümkün olduğunca insanlarla çalışmaktır. Güvenlik durumunu anlayarak tüm bölgeyi ayaklarınızla yürüyün. “Birleşik Rusya” halk programının yönlendirilmesi, seçim öncesi çalışmaların düzenlenmesine yardımcı olacaktır. Hepsi yeni bölgelerin Rusya ile yeniden birleşmesi ile ilgili ve bunların restorasyonu, refahı ve kilit yaşam alanlarının geliştirilmesini hedefliyor” dedi.

Lugansk Halk Cumhuriyeti’nde, LPR Halk Konseyi’nin yanı sıra belediyelerin 15 temsili organının milletvekili seçimlerine aday gösterildi. LPR Halk Konseyi seçimleri için 75 adaydan oluşan “Birleşik Rusya” listesine LPR’nin başkan vekili Leonid Pasechnik , partinin Lugansk şubesi sekreteri, Halk Konseyi başkanı Denis Miroshnichenko ve Devlet Duması başkanlık etti yardımcısı Viktor Vodolatsky .

Leonid Pasechnik , “Yerli Luhansk bölgemizin daha da gelişmesini isteyen Cumhuriyetin en değerli, en dürüst ve nezih sakinlerinin güven aldıklarından eminim” dedi .

Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı LPR Senatörü Daria Lantratova , Birleşik Rusya halk programının bölgesel bloğu için teklif toplamanın önemini vurguladı ve şimdiden bölge sakinlerinden yedi binden fazla teklifin alındığını hatırlattı.

“İnsanlar Cumhuriyetin kalkınmasına katılmak istiyor ve bizim asıl görevimiz herkesin fikrini öğrenmek ve duymak. Bu, güçlerimizi birleştirmemize ve LPR’nin önümüzdeki yıllarda geliştirilmesi için birleşik bir plan yazmamıza olanak tanıyacak ve uygulanması vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracaktır. LPR’de United Russia’nın 28 yerel şubesi açıldı. Hemen hemen tüm parti projelerinin çalışmalarını başlattık. Son aylarda 11 binden fazla etkinlik düzenlendi, bunlara 250 binden fazla kişi katıldı. Bu, önerdiğimiz gündemin ilgi çekici olduğu, talep edildiği ve insanların buna gerçekten ihtiyacı olduğu anlamına geliyor” dedi.

Herson bölgesinde, bölgesel Duma seçimleri için aday gösterdi. Liste 50 kişiyi içeriyordu ve Bölgesel Siyasi Konsey Başkanlığı üyesi, Herson bölgesi vali vekili Vladimir Saldo , Birleşik Rusya’nın Herson bölge şubesi sekreteri, Devlet Dumasındaki parti fraksiyonu başkan yardımcısı tarafından yönetiliyordu. Novaya Kakhovka fırını Elena Dmitruk’un müdürü Igor Kastyukevich .

“Bölge sakinleri, Birleşik Rusya’yı iyi tanıyor çünkü kurtuluşun ilk günlerinden beri Herson bölgesinde çalışıyor. İlk başta insanlara en zor zamanlarda yardım eden insani bir görevdi. Artık gelişmiş bir parti yapımız var. Ön oylamaya 145 aday katıldı. Parti içi ve parti içi rekabeti hesaba katarsak ve Duma’da sadece 36 sandalye var, en iyinin en iyisi bizden geçecek. Bu insanlar gerçekten toplumun yararına etkili bir şekilde çalışacaklar. Ve tabii ki bölgesel seçimleri kazanacağımıza güveniyoruz” dedi .

Ek olarak, Birleşik Rusya, Herson bölgesindeki halk programının bölgesel bloğu için teklifler toplamaya başladı. Birleşik Rusya Merkez İcra Komitesi başkanı Alexander Sidyakin, bu çalışmada seçmenlerle doğrudan görüşmelerin önemine dikkat çekti.

“Geleceğin milletvekilleri, insanlarla yaptığı toplantılarda insanların ne gibi değişiklikler beklediğini anlamalı. Partinin halk programının bölgesel bloğunun temeli seçmenlerin emirleridir. Konferansın ikinci aşamasında bölge şubesinin seçim programını kabul etmek için bu görevi yakın gelecekte etkin bir şekilde gerçekleştirmemiz gerekiyor. Birleşik ekibimizin bir parçası olduğunuzu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz Rusya Devlet Başkanı’nın partisiyiz. Eylül ayında insanlardan alınan güven kredisi büyük bir sorumluluktur” dedi.

Igor Kastyukevich, halk programının Herson bölgesinin kalkınması ve entegrasyonu için tam teşekküllü bir stratejik yol haritası olduğunu vurguladı.

“İnsanların taleplerine ve isteklerine dayalı olarak, gerçek faydaları görmeleri ve bölgedeki tüm kalkınma süreçlerine tam olarak katılmaları önemlidir. Listede aday gösterilen adaylardan hangisinin bölge parlamentosu milletvekili olacağını belirleyecek olan seçimler Eylül ayında yapılacak. Gelecekte, bu insanların bölgesel yasalar geliştirmesi ve kabul etmesi, programın uygulanması için bütçe konusunda bölgenin liderliği ile birlikte çalışması gerekecek. Herson bölgesindeki her sakinin yararına standart dışı koşullarda çalışmaya hazır, geleceğin milletvekillerinden oluşan profesyonel bir ekip seçmek çok önemli” dedi.

Zaporijya bölgesinde Birleşik Rusya, bölgenin Yasama Meclisi ve ilçe ve şehir milletvekilleri meclisi seçimleri için aday gösterdi. Bölgesel yasama meclisi seçimleri için partinin listesi, Zaporizhzhya bölgesi vali vekili Yevgeny Balitsky başkanlığındaki 60 kişiyi içeriyordu , partinin Zaporizhzhya şubesi sekreteri Galina Danilchenko ve “Biz Rusya ile birlikteyiz” hareketinin başkanı Vladimir Rogov .

“Bölgenin ve bölge sakinlerinin yararına çalışmak isteyen adaylara güvenimiz tamdır. Zaten bu yılın eylül ayında bölgemizin sakinleri çıkarlarının temsilcileri arasından güvendiklerini ve görmek istediklerini seçecekler. Her adayın bölge sakinlerine karşı sorumluluğu vardır. Ve sen ve ben onları hayal kırıklığına uğratmamalıyız,” dedi Evgeny Balitsky.

Buna karşılık Alexander Sidyakin, Eylül ayında Zaporozhye bölgesi sakinlerinin bölgesel düzeyde yerel yönetimlerde temsilcileri olacağını vurguladı.

“Devasa, çok önemli işler yapmalıyız – bir buçuk aydan kısa bir süre içinde Zaporozhye bölgesindeki tüm yetkililer kurulacak ve Birleşik Rusya’nın rolü bunda önemli. Bu çok fazla bir ekip işi ve bu tür koşullarda bazen hayati riske girerek çalışmanın değerini biliyorum. Eminim ki bölgedeki temsiliyetimiz daha da genişleyecek ve tüm adaylarımız Birleşik Rusya milletvekilleri ekibinin büyük bir parçası olacak” dedi.

Yeni bölgelerde aday gösterme sonuçlarını değerlendiren Andrey Turchak, buralardaki parti konferanslarının 2023 Tek Oylama Günü için Birleşik Rusya adaylarını belirleme aşamasını tamamladığını vurguladı.

“Bu yılki seçim kampanyası büyük ölçekli – ülke genelinde 34.000’den fazla milletvekili vekilliği ve seçmeli pozisyonlar dolduruldu. Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri, her yerde sonuçlar için çalışacağız” dedi.

Konuşmacı
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Pushilin
#Ütü
#bölgeler
#Luhansk Halk Cumhuriyeti
#Kherson bölgesi
#Zaporozhye bölgesi
#Kuznetsova
#Arıcı
#Miroshnichenko
#Vodolatsky
#Lantratova
#Denge
#Kastyukeviç
#Dmitruk
#Sıdyakın
#Balıtskiy
#danilchenko
#Rogov
#konferans
#EDG
#candidatesUnitedRussia
#aday belirleme
#seçim2023
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-vydvinula-kandidatov-na-vybory-v-zaksobraniya-i-organy-mestnoj-vlasti-novyh-regionov

REKLAM ALANI