Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Birlik Beraberlik Federasyonu bugüne dek pek çok başarılı etkinliğe imza attı

Birlik Beraberlik Federasyonu bugüne dek pek çok başarılı etkinliğe imza attı

Toplumda kardeşlik, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma duygularını geliştirmeyi hedefleyen Birlik Beraberlik Federasyonu bugüne dek pek çok başarılı etkinliğe imza attı. Kalpten kalbe bir köprü oluşturma niyetiyle çıktığımız bu yolda, gönüllülük esasıyla hareket eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Çeşitli il ve ilçelerde gerçekleştirmeye devam ettiğimiz askıda sebze-meyve etkinliğimiz büyük ilgi görüyor. Katkıda bulunan vatandaşlarımıza katılımları dolayısıyla federasyonumuz adına teşekkür ederiz.

İzmir’de bulunan Genel Merkez binamızda aynı mantık ile hazırladığımız “Bir Umut” mağazamızın 31 Ocak 2022 Pazartesi günü saat 13:00’da açılacağını sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Giyim mağazamızı ziyaret eden ihtiyaç sahipleri hiçbir ücret ödemeden arzu ettikleri kıyafetleri alabilecek, ihtiyaç fazlası olan ve etkinliğimize katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız da eşyalarını mağazamıza bırakabilecekler. İhtiyaç sahipleri ile yardımseverler arasında köprü oluşturacağımız Bir Umut giyim mağazamız diğer illerimizde de açılacak olup vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. “Engelsiz Bir Yaşam İçin Bir Adım da Sen At” diyerek yola çıkacağımız etkinliğimizde kitap-kırtasiye gibi reyonlar da bulunacaktır. Etkinliğimiz, proje koordinatörümüz Sn. Derya Berrak’ın son kitabı Kelebek Kayalığı’nı imzalaması, seramik sanatçısı üyemiz Sn. Emine Doğanci’ nın seramik eserlerini sergilemesi gibi faaliyetleri de içerecektir. İhtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye ulaştırmayı hedefleyen etkinliğimize katılımınız bizi onurlandıracaktır.

BİRLİK BERABERLİK FEDERASYONU GENEL BAŞKANI
MEHMET DİŞ

Adres: Akdeniz Mah. Gaziosmanpaşa Bulvarı 4/1 Konak Alsancak – İZMİR

REKLAM ALANI