Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ŞANLIURFALI GENÇLERE HALFETİ GEZİSİ

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ŞANLIURFALI GENÇLERE HALFETİ GEZİSİ
24.10.2021
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK MECLİSİ’NDEN ŞANLIURFALI GENÇLERE HALFETİ GEZİSİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Büyükşehir Gençlik Meclisi üyeleri tarafından Halfeti ilçesine daha önce hiç gitmemiş gençler için bir gezi etkinliği yapıldı.

Açıklama yok.

Şanlıurfa sınırları içerisinde yaşayan tüm gençlerin sorunlarını araştırarak yardımlaşmayı, dayanışmayı, karşılıklı sevgi ve saygıyı kuvvetlendirmek amacıyla çeşitli aktiviteler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Halfeti’yi görmeyen gençler için tur düzenlediler.

Açıklama yok.

Şanlıurfa’da “Saklı Cennet” olarak da bilinen Halfeti ilçesine gelen yaklaşık yüz kişilik genç doğa yürüyüşü yaparak Sakin Şehir Halfeti’nin doğal güzelliklerini keşfetti.

Açıklama yok.

Halfeti’de olmazsa olmazlardan biri olan tekne turuna da katılan gençler sular altında kalan tarihi alanları inceleme fırsatı buldular. Bol bol fotoğraf da çektiren gençler, Halfeti’nin tarihi ve turistik mekânlarına hayran kaldılar.

Açıklama yok.

“Gençliğe Yatırım Geleceğe Yatırımdır” diyerek Şanlıurfa gençliğine desteklerini her durumda sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e de teşekkürlerini hep bir ağızdan söyledikleri “İyi ki varsın Zeynel Başkan” sloganıyla ileten gençler gönülleri fethetmeye daima hazırız mesajı verdi.

REKLAM ALANI