Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Ceren Cennet, en son yayınladığı projesi “Özür Dilerim

Ceren Cennet, en son yayınladığı projesi “Özür Dilerim
13.01.2022
A+
A-

Doğal Afetim ile iddialı çıkış Ceren Cennet’ten yılın ilk sürprizi

https://www.youtube.com/watch?v=wNmyCG6HEck

Çocukluğundan beri şarkı söylemeyi ve yazmayı çok seven ve tüm duygularını yazarak ifade edebildiğini düşünen Ceren Cennet, müzik sektörüne kalıcı işler bırakmak üzere iddialı çalışmalarını sürdürüyor.
Eğitim sürecinde ve okul yıllarında gitar çalmaya, beste yapmaya başlayan ve müzikal anlamda kendini hiç durmadan geliştiren genç sanatçı, fenomen olmuş platformlarda yaptığı şarkıları paylaşarak ve milyonlara ulaşarak kısa bir sürede kendi kitlesini oluşturdu.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wNmyCG6HEck

Arka arkaya yayınladığı başarılı projelerle de dikkatleri üzerine çeken ve iddiasını her fırsatta ortaya koyan Ceren Cennet, en son yayınladığı projesi “Özür Dilerim”in ardından yeni şarkısı “Doğal Afetim”i müzikseverlerle buluşturdu. Şarkının sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olurken düzenlemesinde Tolga Tokbaş ve Ömercan Özüaydın’ın imzası yer alıyor.

İzmirli genç sanatçı, klibinde İstanbul sokaklarında saatlerce gezerek her anını detay ve samimi görüntüler eşliğinde kaydetti. Yönetmenliğini Tolga Tokbaş’ın üstlendiği klip 1 günde tamamlanarak izleyicisiyle buluştu.

Ceren Cennet’in yeni şarkısı “Doğal Afetim”, İls Vision Music etiketiyle tüm müzik platformlarında ve klibi Ceren Cennet YouTube kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Yüksek Çözünürlüklü Ek Görseller
https://we.tl/t-Dhd8r3VL4L

https://www.youtube.com/watch?v=wNmyCG6HEck

REKLAM ALANI