Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Cevdet Yıldırım `dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

Cevdet Yıldırım `dan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
13.03.2022
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Yıldırım, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihânda, bir nefes sıhhat gibi.’ Cihan Sultanı Kanuni Sultan Süleyman, bu muhteşem beytinde bizlere; bir nefeslik sıhhat kadar, dünyada hiçbir şeyin kıymetli olmadığını ne güzel de hatırlatıyor. ‘Her şeyin başı sağlık’ demenin ne kadar önemli olduğunu çok iyi anladığımız bugünlerde, bütün dünyayı kasıp kavuran pandeminin görünen ve görünmeyen kahramanları hiç kuşku yok ki sağlık çalışanlarımızdır. Onlar, canları pahasına can kurtarmak için bıkmadan, usanmadan, yılmadan mücadele ettiler. Bizler evlalarımıza rahatlıkla sarılalım diye evlat hasreti yaşadılar… Bizler annesiz, babasız kalmayalım diye günlerce ailelerinin yanına gidemediler… Bizler eşimizi, dostumuzu, sevdiklerimizi kaybetmeyelim diye aylarca sevdiklerinden ayrı kaldılar… Bizim canımız yanmasın diye günlerdir yüzlerinden çıkarmadıkları maskelerin yarasına ve acısına katlandılar… Onlar, biz nefes alalım diye nefesiz kaldılar! Şimdi bizlere düşen görev; onlar da rahat bir nefes alsın diye sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uymak, uymayanları da ciddiyetle uyarmaktır.

Büyük bir özveri ve gayretle görev yapan sağlık ordumuzun fedakâr mensuplarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, hayatını kaybeden sağlıkçılarımıza yüce Allah’tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI