Serdengeçti Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Yurtdışı Temsilciliklerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı.
Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Yıldırım, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Tüm insanların doğuştan hür ve eşit olduğu gerçeği üzerine inşa edilen, temel hak ve özgürlüklerin anayasası olarak nitelendirilen İnsan Hakları Evrensel Beyannamesi; her insanın yasa önünde eşit olduğunu, işkenceye, kötü muameleye tabi tutulamayacağını ilan eder. İnsan hakları, demokrasi ve hukukun üstünlüğü ilkelerinin evrensel değerler olduğu gerçeği ülkemizde de tam anlamıyla özümsenmiş ve insan haklarına saygı anayasamızın değiştirilemez ilkeleri arasında yer almıştır.
İnsan hakları konusunda bugün ulaştığımız seviye ile birlikte, en yüksek evrensel değerlerden olan insan haklarının korunması ve geliştirilmesi konusunda herkesin ve her kurumun da üzerine düşen görevleri yapması gerekmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; her alanda insan haklarının ön planda tutulduğu ve korunduğu güvenli bir gelecek temennisiyle, bütün vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum.
ENES YILDIRIM -ANKARA
Birleşik Rusya’nın girişimiyle Amur Bölgesi, okul kantinleri oluşturma programını genişletecek
По инициативе «Единой России» в Амурской области расширят областную программу по созданию школьных кафе
KRAL GAZETECİ ABDULLAH YİĞİT `TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Devlet Duması, vatansever edebiyat yazarları ve yayıncılarına destek konusunda Birleşik Rusya yasasını kabul etti
TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Birleşik Rusya, vatandaşları mali dolandırıcılıktan korumak için ek önlemler getiriyor