Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

CEVDET YILDIRIM`DAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI

CEVDET YILDIRIM`DAN 10 NİSAN POLİS GÜNÜ MESAJI
09.04.2022
A+
A-

Cemax Group Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantepli İş Adamı Cevdet Yıldırım, Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yıldırım, Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. yılı kutlu olsun!
Kurulduğu günden itibaren milletimizin güvenliği için canla başla, zaman mefhumu gözetmeden, şartlar ne olursa olsun fedakârca görev yapan Polis Teşkilatımız; huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olmuştur.

Köklü bir geçmişe, tecrübe ve birikime sahip olan Teşkilatımız; gücünü kanunlarımızdan ve halkımızdan almaktadır. Bu güç ile polislerimiz; ülkemizin her köşesinde hukukun üstünlüğünü ve insan haklarına saygıyı temel alarak görevlerini ifa etmektedir. Suçlarla ve suçlularla mücadelede, yılmadan göstermiş oldukları gayret; fedakârlıkları, cesaretleri ve kahramanlıkları bizleri gururlandırmaktadır.

Dün ve bugün olduğu gibi ebediyete kadar polislerimiz; Devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelerin, kanunsuzluğun, vicdansızlığın karşısında yüksek vazife şuuruyla çalışmalarını sürdürecektir.

Geçmişi şanla ve şerefle dolu Türk Polis Teşkilatımızın 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyorum. 10 Nisan Polis Günü vesilesiyle, şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazi olan polislerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI