Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gazimağusa Muhtarlar Derneği’nin yeni yıl yemeğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gazimağusa Muhtarlar Derneği’nin yeni yıl yemeğine katıldı
14.12.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gazimağusa Muhtarlar Derneği’nin yeni yıl yemeğine katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar yemekte yaptığı konuşmada, siyasi yaşamının her anında, muhtarlarla birlikte olduğunu dile getirdi.

Siyaset merdivenlerini tırmanırken muhtarlarla her zaman yakın ilişki içerisinde bulunan bir kişi olarak böylesine anlamlı bir gecede olmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar;
“Bu makamlara gelmek kolay değildir. Basamakları yavaş yavaş çıkmak sizi güçlü yapar. Onun için ben güçlüyüm, ben halk sevgisiyle buralara gelmiş bir insanım. Sizi, hem Anavatan Türkiye’de hem de dünyanın çeşitli ülkelerinde temsil etmek suretiyle KKTC’nin bayrağını ve halkın vatan sevgisini temsil etmenin gururu içerisindeyim. Benim için muhtarlarımızın arasındaki birlik ve beraberlik, halka verilen hizmet çok önemlidir. Demokrasimizin çarklarının içerisinde ilk adım olarak mahallesindeki insanların desteğini alarak muhtar seçilen insanlarımız, demokrasiye katkı; halka büyük bir hizmet ve her zaman ülkesinde emek verebilmek için gece gündüz, yaz kış demeden herkese kapısını açan muhtarlarımızı alkışlıyorum. Maliye Bakanı ve Başbakan olduğum dönemlerde yapılan düzenlemeler ve iyileştirmelerle sizlere olan katkılar başlamıştır.
Devletine faydalı bir şekilde hizmet veren kişiler olarak halkın size güveni tamdır. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz. Halkımızın sağlıklı ve mutlu olması tek dileğimizdir. Geleceğe umutla bakabilmemiz için elimizden gelen her şeyin sorumluluğu içindeyiz. Sizden alacağımız değerli görüşlerinizle siyaset arenasında ülkeyi daha iyi noktaya taşımamız için sizinle birlikte olmanın bahtiyarlığı içindeyim. Ülkemize her şeyin hayırlı olmasını temenni eder, bütün muhtarlarımıza da başarılar dilerim” diyerek sözlerine son verdi.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-gazimagusa-muhtarlar-derneginin-yeni-yil-yemegine-katildi-9170

REKLAM ALANI