Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyeti kabul etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyeti kabul etti
26.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyeti kabul etti
.2023

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, polis örgütünün kuruluşunun 59. yılı münasebetiyle Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyeti kabul ederek görüştü.

 

 

 

Shares
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar kabulde yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti’nin aldığı tedbirler ve yaptığı çalışmalarla özellikle güvenlik konusunda Kıbrıs Türk halkının geçmişte yaşadığı acıları da dikkate alarak hepimizin barış, huzur ve güvenlik içerisinde yaşayabilmesinin en büyük temennisi olduğunu ifade etti.
Halkın güvenliğinin önemli bir konu olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, bir ada ülkesi olmamız sebebiyle havada, denizde ve karada her türlü tehlikeyle karşı karşıya kalabileceğimizi belirtti.

Cumhurbaşkanı Tatar, nüfusta yaşanan hareketliliğin de bazı sıkıntıları beraberinde getirdiğini vurgulayarak bunun doğal bir durum olduğunu, bu bağlamda polisin ve güvenlik görevlilerimizin sorumluluğunun daha da arttığını dile getirdi.

 

 

 

 

Polisimizin yaşadığı sıkıntıların, devlet olarak ele alındığını kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, tecrübeli polislerin yavaş yavaş emekliye çıkacağını; genç polislerin de zamanla yetişeceğini söyledi.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türkiye Cumhuriyeti’nin İçişleri Bakanlığı’na bağlı jandarma ve sahil güvenlik ekiplerinin, bizim polis teşkilatımızın daha da etkili bir şekilde çalışmasına katkı sağladığını dile getiren Cumhurbaşkanı Tatar; “Polisimizin güçlenmesi adına bazı yasal düzenlemeler dahil, bütçe imkânları doğrultusunda devlet olarak elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ülkemizi ziyareti sırasında kendisine eşlik eden ve görevi başında kaza geçiren polis memuru

 

 

 

arkadaşımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu kazanın meydana geldiği yolun düzeltilmesi ile ilgili olarak da gerekli adımı atmış bulunmaktayım” diyerek kendisine yapılan ziyaretten dolayı Polis Genel Müdürü Kasım Kuni ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Polis Genel Müdürü Kasım Kuni de kabuldeki konuşmasında, polis teşkilatının 59. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ilk ziyaretlerini Cumhurbaşkanlığı’na yaptıklarını belirtti.

 

 

 

 

Polis teşkilatının, halkımızın güvenliği ve huzuru için gece, gündüz her zaman üstün bir çaba ile görevinin başında olduğunu belirten Kuni polisimizin, Kıbrıs Türk halkına her zaman ve her koşulda hizmet etmek için var olduğunu ve var olacağını ifade ederek bu konuda verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Tatar’a teşekkürleri sundu.

Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-polis-genel-muduru-kasim-kuni-ve-beraberindeki-11217

 

 

 

REKLAM ALANI