Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Türkmenköy ve Çayönü’nü ziyaret etti: “Birlik ve beraberliğimizi koruyarak toprağımıza ve üretime sahip çıkmak hepimizin temennisidir”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Türkmenköy ve Çayönü’nü ziyaret etti: “Birlik ve beraberliğimizi koruyarak toprağımıza ve üretime sahip çıkmak hepimizin temennisidir”
19.06.2022
A+
A-

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Türkmenköy ve Çayönü’nü ziyaret etti: “Birlik ve beraberliğimizi koruyarak toprağımıza ve üretime sahip çıkmak hepimizin temennisidir”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkmenköy ve Çayönü köylerine ziyarette bulunarak üreticiler ve halkla bir araya geldi.

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing buttonprint sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Tatar, köy ziyareti çerçevesinde Türkmenköy Soğuk Hava Deposu’nu ziyaret etti;patates üreticileri, süt ve süt ürünleri üreticileri ve hayvan üreticilerini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Tatar ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, üreticilerin çalışmaları hakkında bilgi alarak mevcut sıkıntıları birinci ağızdan dinlediğini ifade etti ve yılların deneyimi ile insanlarımızın kendi ürünlerine sahip çıktığını gördüğünü belirtti.

“Biz imkanlarımız doğrultusunda üreticilerin beklentileri için elimizden geleni yapacağız”

Üreticilerin devletten beklentilerinin olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Biz imkanlarımız doğrultusunda üreticilerin beklentileri için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İki yıldır yaşanan pandemi dönemi, ekonomik kriz ve Ukrayna-Rusya savaşının olumsuz olarak ekonomik dengelere etki yaptığını kaydeden Cumhurbaşkanı Tatar, üretimin tüm olumsuzluklara rağmen devam etmek zorunda olduğunu ve devam ettiğini söyledi.

 

Ürün bedelinin makul fiyata tüketiciye sunulmasının daha iyi olacağını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, bu konuda çalışmaları gözden geçirip farklı boyutları ile çalışmaların yürütülmekte olduğunu söyledi.

Ziyaretleri sırasında UBP Milletvekili Hüseyin Kelle’nin kendisine eşlik ettiği belirten Cumhurbaşkanı Tatar, kendisine teşekkür etti.

“Tüketicilerimize ürünleri en iyi şekilde sunmak hepimizin görevidir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, KKTC’de üretimin geçmişten beridir sürdüğünü kaydederek sıkıntıların giderilmesi için gerekenin yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Tatar, yıllardır ürünlerimize ve toprağımıza sahip çıkarak üretime emek veren tüm üreticileri ve çalışanları kutladı.

“Birlik ve beraberliğimizi koruyarak toprağımıza ve üretimimize sahip çıkmak hepimizin temennisidir” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, üretimin halklar için olan önemine vurgu yaptı.
Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-turkmenkoy-ve-cayonunu-ziyaret-etti-birlik-ve-9915

 

 

 

 

REKLAM ALANI