Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

DERNEK BAŞKANINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

DERNEK BAŞKANINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
14.05.2022
A+
A-

 

 

 

 

DERNEK BAŞKANINDAN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Şanlıurfa Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser, Karşıyaka Mahallesine kazandırdığı Kapalı Semt Pazarı ile kalıcı eser bırakan Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın seçim vaatleri arasında bulunan projeler bir bir faaliyete geçiriliyor.
Başkan Mehmet Canpolat’ın girişimleriyle Karşıyaka Mahallesinde çalışmaların başladığı Kapalı Semt Pazarı projesi tamamlanarak, hizmete sunuldu. Bölgenin ihtiyacına yönelik çalışmaları tamamlanan ve bölgeye nefes aldıran Kapalı Semt Pazarının faaliyete girmesiyle, mahalle sakinleri daha konforlu bir ortamda pazar alışverişlerini yapma şansı yakaladı.

Bir 1 kişi görseli olabilir

Pazar esnafının ihtiyaçlarına da yanıt veren Kapalı Semt Pazarının bölgeye kazandırılmasının ardından Şanlıurfa Semt Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Kapalı Semt Pazarının bölgede ihtiyaç olduğunu ifade eden Dernek Başkanı Hacı Keser, Başkan Mehmet Canpolat’ın Karşıyaka Mahallesine kalıcı eser kazandırdığını belirterek, teşekkürlerini iletti.
Dernek Başkanı Hacı Keser, “Karşıyaka Mahallesine Kapalı Semt Pazarı yapıldığı için Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a, kendim ve esnafım adına çok teşekkür ederim” dedi.

Bir 3 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir

Uzun yıllardır hem vatandaşların hem de pazar esnafının zor şartlarda mahalle aralarına kurulan pazarlarda alışveriş yaptığını kaydeden Başkan Mehmet Canpolat ise şöyle konuştu:

Bir 11 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
“Pazarcılar Dernek Başkanı Hacı Keser ve değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşları misafir ettik. Karşıyakaya Mahallemizde uzun yıllardır sokakta, asfalt üzerinde, yazın sıcak, kışın soğuk ile mücadele eden esnaf kardeşlerimiz vardı. Bizim de seçimden önce semt pazarı buraya sözümüzdü. Semt pazarı esnaflarımızın da bu yönde talepleri vardı. Karşıayaka Mahallesi sakinleri de daha huzurlu ve refah bir ortamda pazar alışverişlerini yapabilsinler diye yaklaşık 6 dönüm alan üzerine kurulu, içerisinde spor sahası, cami ve zabıta müdürlüğünün yer aldığı 2 bin 500 metrekarelik bir kompleksi Karşıyaka Mahallemize kazandırdık. Ben değerli esnaf arkadaşlarımıza ziyaretleri için teşekkür ederim.

 

 

REKLAM ALANI