Olaylar
Akorda
Devlet başkanı, Avrupa Adaletin Etkinliği Komisyonu (CEPEJ) Başkanı Francesco Depasquale’yi kabul etti
2024
https://x.com/aqorda_press/status/1842145153949061276
Kazakistan Cumhuriyeti Hakimler Kongresi’nin oturum aralarında Kassym-Jomart Tokayev, Avrupa Adaletin Etkinliği Komisyonu (CEPEJ) Başkanı Francesco Depasquale ile yargı sistemi reformunun temel yönlerini tartıştı.
Devlet başkanı, Örgütün uluslararası alanda adalet standartlarını yükseltmedeki önemli rolüne dikkat çekti. Ona göre Kazakistan, kanun uygulama mekanizmalarındaki en iyi uygulamaların ulusal yargı sistemine dahil edilmesine özel önem vermektedir.
https://x.com/aqorda_press/status/1842145153949061276
Kassym-Jomart Tokayev’in dediği gibi ülkemiz hukuksal ve demokratik bir devlet kurma yolunda kararlılıkla ilerlemektedir. Bu bağlamda yargı sisteminin reformu ve hukukun üstünlüğünün sağlanması son derece önemli bir rol oynamaktadır.
https://x.com/aqorda_press/status/1842145153949061276
Francesco Depasquale ise Kazakistan’da yürütülen hukuk reformlarını olumlu değerlendirerek, insan haklarının güvence altına alınması ve adalet sisteminin verimliliğinin artırılması konusunda işbirliği yapmaya hazır olduğunu ifade etti.
Geri gitmek Geri gitmek
kaynak:https://akorda.kz/ru/glava-gosudarstva-prinyal-prezidenta-evropeyskoy-komissii-po-effektivnosti-pravosudiya-cepej-franchesko-depaskuale-49521
https://x.com/aqorda_press/status/1842145153949061276
«Женское движение Единой России» открыло новые женские клубы в трёх районах Рязанской области
В Пскове и Волновахе «Единая Россия» провела акции по высадке кустарников и цветов
При содействии «Единой России» в Ижевске в 2025 году благоустроили 12 дворов
Birleşik Rusya Kadın Hareketi, Ryazan bölgesinin üç ilçesinde yeni kadın kulüpleri açtı
President of Azerbaijan, President of Türkiye and Prime Minister of Pakistan held trilateral meeting
ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR`DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI