Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği Genel Başkanı Nurcan Kaya `dan Dünya Engelliler Günü Mesajı

Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği Genel Başkanı Nurcan Kaya `dan Dünya Engelliler Günü Mesajı
02.12.2022
A+
A-

Sponsor Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Eroğlu `ndan engellilere tam destek.

Fotoğraf açıklaması yok.

Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği Genel Başkanı Nurcan Kaya, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Açıklama yok.

Engelliler Yaşlılar ve Kimsesizler Karamürsel Derneği Genel Başkanı Nurcan Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de engelli vatandaşlarımıza yönelik farkındalık oluşturulmasında ve bakış açısının olumlu yönde değiştirilmesinde büyük rol oynayan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyorum. Hepimizin birer engelli adayı olduğu gerçeğinden hareketle, engelli kardeşlerimizle empati kurmamızı sağlayan bu anlamlı günde tüm vatandaşlarımızı tüm engelleri kaldırmaya davet ediyorum.

Hayatı paylaşmak için engel yoktur. Fiziksel engellilik de herhangi bir alanda başarı elde etmeye engel değildir. Engelleri aşmak bir inanç meselesidir ve başarıya ulaşmanın ilk şartı da başaracağına inanmaktır. O sebeple hayatın her alanında; spor, sanat, edebiyat, siyaset ve iş dünyası da dâhil olmak üzere örnek teşkil edecek nitelikte güzel işler başaran ve bu özellikleriyle hepimize ilham kaynağı olan engelli kardeşlerimizi can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bilinmelidir ki bu hususta en büyük engel sevgisizliktir. Fiziki engeller değil, kalplerdeki engeller sorun teşkil etmektedir. O nedenle toplum olarak engelli kardeşlerimize karşı gösterdiğimiz sevgide, sınırların ötesine geçelim. Tüm benliğimizle onlara her konuda yardımcı ve destek olalım. Onlara yalnız olmadıklarını hissettirelim.

Bu vesileyle engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en kalbi hislerimle bir kez daha kutluyor; engelli kardeşlerimize ve kıymetli ailelerine sevgilerimi ve hürmetlerimi sunuyorum.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

Açıklama yok.

Fotoğraf açıklaması yok.

 

REKLAM ALANI