Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ SEMT PAZARLARI KAZANDIRIYOR

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ SEMT PAZARLARI KAZANDIRIYOR
29.08.2021
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİ İLÇEYE YENİ SEMT PAZARLARI KAZANDIRIYOR.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, direkli mahallesinde yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Kapalı Semt Pazarını İlçe Başkanı Mehmet Moğal’la birlikte inceledi.

Bir açık hava görseli olabilir

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, direkli mahallesinde yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Kapalı Semt Pazarını İlçe Başkanı Mehmet Moğal’la birlikte inceledi. Direkli mahalle sakinlerinin en büyük taleplerinden biri olan kapalı semt pazarı yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. 1600 metre karelik alanda yapım çalışmaları süren Pazar yerinin hemen bitişinde de zabıta karakolu da yapılıyor. Geçtiğimiz aylarda temeli atılan semt pazarındaki çalışmaları AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, Belediye Başkan Yardımcıları Ali Çiftçi, İlhami Günbeği ve Mehmet Elgün’le birlikte inceleyen Başkan Kuş, çalışmaların kısa sürede tamamlanıp, modern kapalı semt pazarının ve zabıta karakolunun bölge sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtti. Başkan Kuş ve beraberindekiler daha sonra Direkli mahalle sakinleri ve esnafla bir araya gelip, taleplerini yerinde dinledi.

Bir 1 kişi ve açık hava görseli olabilir

Hızlı bir şekilde devam eden çalışmaları hakkında açıklama yapan Başkan Kuş, sözlerini bir bir yerine getirdiklerini belirtip,” Bölgenin en büyük ihtiyacı kapalı semt pazarıydı. Direkli mahalle sakinlerimizin en büyük talepleri de bölgelerine bir kapalı semt pazarı kazandırmaktı . Biz de o gün İlçe Başkanımız ile Mahalle sakinlerine Kapalı Semt Pazarı yapacağımızın vaadinde bulunmuştuk ve çok şükür 2 ay önce hızlı bir şekilde yapımına başladık ve çalışmalar devam ediyor. Görüyoruz ki kolonlar yükseliyor. Yine bölgenin ihtiyaçlarından biri de zabıta karakoluydu. Onun da yapım çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Bugün burada hem modern kapalı semt pazarımızı hem de zabıta karakolumuzu inceledik. Kış ayına girmeden önce Modern Kapalı Semt Pazarımızı halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Şimdiden Zabıta Karakolumuz ve Kapalı Semt Pazarımız Direkli Mahallemize hayırlı olsun.” Dedi.

Bir açık hava görseli olabilir

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ise AK kadroların sözlerini tutmaya ve ve gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini ifade edip,” Başta Başkanımız Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederim. Başkanımız sözlerini bir bir yerine getiriyor. Seçim vakti gezimizde vatandaşımıza söz vermiştik. Bugün burada görüyoruz sözlerimizin arkasındayız ve Kapalı Semt pazarımız ile Zabıta karakolumuz devam ediyor. Halkımızın hiç şüphesi olmasın, vermiş olduğumuz sözleri harfiyen yerine getiriyoruz. Şimdiden Direkli Mahallemize Kapalı Semt Pazarımız ile Zabıta Karakolumuz hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI