Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YARDIMLARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YARDIMLARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR
15.04.2022
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYESİ YARDIMLARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR.

 

 

 

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara el uzatıp, ,ihtiyaçlarını bir bir gidermeye devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşlara el uzatıp, ,ihtiyaçlarını bir bir gidermeye devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ramazan ayında çalışmalarına hız veren ekipler, bir yandan gıda kolisi, beyaz eşya yardımı, kira yardımı, iftarlık yemek dağıtımı diğer yandan sosyal belediyecilik çalışmalarıyla pozitif ayrımcılık gösterilen engelli vatandaşlara yönelik akülü tekerlekli sandalye dağıtımını aralıksız sürdürüyor. İlçenin merkez ve kırsal mahallelerinde komisyon tarafından tespit edilen ailelere önce periyodik olarak gıda yardımında bulunan ekipler, oluşturulan aşevi ile ramazan ayı boyunca da binlerce kişiye iftarlık yemek dağıtımını sürdürüyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un da sık sık ziyaret ettiği mutfakta pişirilen yemekler özenle hazırlanıp, ekipler tarafından tespit edilen ailelere dağıtılıyor. Kurulan diğer ekip de engelli vatandaşların taleplerini yerine getirip, tekerlekli ve akülü sandalye dağıtımı ile vatandaşların duasını alıyor.

Yapılan yardımlardan duyulan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

————————————————-

HABER SİTELERİ İÇİN GÖRÜNTÜ LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=hoP8zN_Sl80

 

 

REKLAM ALANI