Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Eyyübiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılışa Hazır

Eyyübiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılışa Hazır
25.06.2022
A+
A-

 

 

Eyyübiye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açılışa Hazır

 

Şanlıurfa’nın en fazla genç nüfusuna sahip ilçesi Eyyübiye’de yapımı tamamlanan yarı olimpik yüzme havuzunda açılış için tüm hazırlıklar tamamlandı. Havalandırma, filtrasyon ve test işlemleri tamamlanan havuzda incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, tesisin Temmuz ayında hizmete sunulacağını söyledi.

Eyyübiye gençliğine seçimler öncesi vadettiği kapalı yüzme havuzu sözünü de yerine getirmenin mutluluğu içinde bulunduklarını ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Başkan Yardımcısı Abdullah Toprak, Meclis Üyeleri Necmeddin Sağlam ve Abdullah Samak ile birlikte, açılışa hazır hale getirilen Eyyüp Cenap Gülpınar Yüzme Havuzunda incelemelerde bulundu.

Yarı olimpik standartta inşa edilen yüzme havuzunun havalandırma, filtrasyon ve test işlemleri hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Kuş, “Her platformda gençliği önemsediğimizi ifade ediyoruz. Göreve geldiğimiz zaman, gençlik için yarı olimpik yüzme havuzu sözü vermiştik. Geçen yıl temelini atmıştık ve şu anda havuzumuz Eyyübiyeli gençlerimiz için açılışa hazır durumda. İnşallah Temmuz ayında yarı olimpik yüzme havuzumuzu Eyyübiyeli evlatlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Onlarla birlikte gelip, yazın kavurucu sıcağında birlikte serinleyeceğiz. Şimdiden yarı olimpik yüzme havuzumuz Eyyübiyeli gençlerimize, evlatlarımıza hayırlı olsun” dedi.

 

 

 

Sağlam: Yeni Başarılara İmza Atacağız

Böyle bir tesisi Eyyübiye’ye kazandırdığı için Başkan Mehmet Kuş’a teşekkür eden Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Necmeddin Sağlam da, “Baştan beri çocuklarımız kanallarda boğulmasın, sıcakta kavrulmasın diyorduk. Artık AK Evler Spor Salonlarının yüzme spor kulübü de var. Bundan dolayı da başkanımızı ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.

Bugüne kadar farklı spor dallarında yerel, ulusal ve uluslararası başarılara imza atıldığını anımsatan Sağlam, “Artık Eyyübiye’nin AK Evler Yüzme Kulübü de var. Gençlerimizle birlikte çok güzel organizasyonlara ve başarılara imza atacağımıza inanıyor, başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=mocTuqavAn0
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-tli9z8zIm9

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

REKLAM ALANI