Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Eyyübiye’de Değişim Devam Ediyor

Eyyübiye’de Değişim Devam Ediyor
07.07.2022
A+
A-

Eyyübiye’de Değişim Devam Ediyor

 

 

Şanlıurfa’nın en büyük ilçelerinden Eyyübiye’yi yeşillendirmek, daha konforlu bir yaşam alanı oluşturmak için çalışmalarına aralıksız devam eden Eyyübiye Belediyesi, Akçakale yolu üzerindeki bir parka daha değer kattı.

Göreve geldiği 2019 yılından bu yana ilçeye otuzdan fazla park ve çok sayıda kalıcı eser kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatıyla, Hayati Harrani Mahallesinde gerçekleştirilen peyzaj çalışması, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Yapımı devam eden Eyyübiye Millet Bahçesi’nin hemen karşısında yer alan park, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen yapısal ve bitkisel peyzaj çalışması tamamlanarak, vatandaşların istifadesine sunuldu.

Ağaçların bakımı, çimlendirme, bordür boyaması, sulama sistemi, çeşme, oturma bankları, piknik masaları ve aydınlatmaları ile gece gündüz görsel güzelliğe kavuşan parkın ana caddeye bakan tarafına ise kalp ve Eyyübiye kombinasyonundan oluşan çalışma uygulandı. Gece aydınlatmasıyla bölgede adeta görsel şölen oluşturan park, halkın büyük beğenisini topladı.

Eyyübiye’yi her alanda en iyi yerde görmek istediklerini ve bu amaçla tüm belediye çalışanlarının büyük bir gayret sarf ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Eyyübiye halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu ve bunu gerçekleştirmek için tüm imkanları seferber etmeye devam edeceklerini söyledi.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://www.youtube.com/watch?v=3lblnnVPRKw
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-Dcc5VoiRZo

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

 

 

REKLAM ALANI