Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Eyyübiye’de Dev Bir Yatırım Daha Hizmete Sunuluyor

Eyyübiye’de Dev Bir Yatırım Daha Hizmete Sunuluyor
08.05.2024
A+
A-

Bülten No: 104 8 Mayıs 2024

Eyyübiye’de Dev Bir Yatırım Daha Hizmete Sunuluyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un, halkın taleplerini dikkate alarak projelendirdiği ve yapımı tamamlanan Batıkent TOKİ Mahallesi Botanik Parkı açılışa hazırlanıyor. İçerisine girenleri rengarenk çiçekleri, muhteşem peyzajı ve donatılarıyla karşılayan Batıkent Botanik Parkı, Şanlıurfa’da benzeri olmayan özelliklere sahip.

 

 

 

 

İçerisinde tenis kortu, eğitim otağı, çok amaçlı salon, kamelyalar, çocuk oyun alanı, gezinti alanları ve özel günler için fotoğraf çekim ortamları oluşturulan Batıkent Botanik Parkı’nda son düzenlemelerini yapan Eyyübiye Belediyesi, ilçeye 16 dekarlık bir yaşam alanı daha kazandırdı.

Bünyesindeki eğitim otağıyla, bugüne kadar üniversiteye yolcu edilen binlerce gence de önemli desteklerin sağlanacağı Batıkent TOKİ Mahallesi’ndeki botanik parkta, ailelerin güzel vakit geçirmesi için de tüm ayrıntılar düşünüldü.

 

 

 

 

Yaz aylarının bunaltıcı sıcaklarında yüzlerce çeşit çiçekleri, çok geniş yeşil alanları ve tertemiz havasıyla vatandaşları kucaklamaya hazır hale getirilen parkın açılışı, son düzenlemelerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde yapılacak.

 

 

 

 

 

 

Yanı başındaki diğer park alanları, aile otağı ve kamuya açık belediye tesisleriyle Batıkent TOKİ Mahallesi’nde yaşayanların hayatına değer katacak projenin bir benzeri de Osmanlı ve Yenice Mahalleleri’nin ortasında yapılan KİTO Deresi Yaşam Parkı’nda uygulanıyor.


YOUTUBE VİDEO LİNK: https://youtu.be/kKzGWBmEAJw
VİDEO İNDİRME LİNKİ : https://we.tl/t-LflWsZ8HTf

 

EYYÜBİYE BELEDİYESİ
Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
T: 0414 315 14 15

www.eyyubiye.bel.tr

REKLAM ALANI