Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

Genç yetenek Yiğitcan Şahin’in yeni şarkısı yayında

Genç yetenek Yiğitcan Şahin’in yeni şarkısı yayında
19.03.2022
A+
A-

Açıklama yok.

Genç yetenek Yiğitcan Şahin’in yeni şarkısı yayında

Daha önce yayınladığı “Hangimiz Mutlu”, “Neye Yarar”, “O Benim” şarkılarıyla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Yiğitcan Şahin, yeni şarkısı “Giden Gitti” ile müzikseverlerle buluştu.

Ego, savaşlar ve yalanlar üzerine biten bir aşk hikayesini anlatan şarkının sözleri Birgül Dikmen’e, müziği Yiğitcan Şahin’e ait. “Giden Gitti”nin güncel pop altyapısında ise Oğuz Okuyucu’nun imzası yer alıyor.

Açıklama yok.

Yayınladığı projelerle dijital müzik listelerinde hızlı bir yükselişe geçen, sesiyle ve farklı duruşuyla gelecek vaad eden Yiğitcan Şahin’in yeni şarkısı da kısa sürede çok sevilecek gibi duruyor.

Genç sanatçının yakın plan hafızalarımıza kazınan stüdyo çekimini ise başarılı yönetmen Ferit Çetinkaya üstlendi.

Yiğitcan Şahin’in yeni projesi “Giden Gitti” tüm müzik platformlarında ve klibi NetD kanalında yayında.

MUSTAFA DENİZ-İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI