Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İzmir °C

GRAND MÜZİK EBRU POLAT’LA ANLAŞTI

GRAND MÜZİK EBRU POLAT’LA ANLAŞTI
22.02.2022
A+
A-

GRAND MÜZİK EBRU POLAT’LA ANLAŞTI

Şarkıcı Ebru Polat, son yıllarda müzik alanında yaptığı atılımlarla adından söz ettiren yapım şirketi Grand Müzik ile anlaştı. Ebru Polat ile Grand Müzik sahibi Hayrettin Güneş, önceki gün karşılıklı imzaları atarak yeni projeler üzerine konuştu. İki şarkılık anlaşma yapan taraflar, ilk single çalışmasını mart ayı içerisinde piyasaya çıkaracak. İkinci single ise yaz başında müzikseverlerle buluşacak.

Açıklama yok.

Geçtiğimiz yıllarda çıkardığı “Hava Çok Sıcak, Hazmedemeyenlere Soda” ve bir çok single çalışmaları ile müzik listelerini alt üst eden başarılı Şarkıcı Polat, İki şarkılık proje hakkında konuştu, “Gümbür gümbür şarkılarımız geliyor, özellikle yaz şarkımız çok konuşulan bir klip olacak. Ortalık ayağa kalkacak. İki dev isim birleşti, yeni Ailem hayırlı, uğurlu olsun, 2022 yılı bizim yılımız olacak” dedi.

Açıklama yok.
Grand Müziğin Sahibi Hayrettin Güneş “Kıymetli Sanatçımız Ebru Hanım ile yeni projede, Grand Müzik olarak anlaştık, güzel bir işbirliği oldu, her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI