
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Anda Kardeşe Vefa Derneği Şanlıurfa Temsilcisi Hadi Öztop, mesajında şu ifadelere yer verdi;
Ülkemizde, gazetecilere sosyal ve ekonomik haklar sağlayan ve Türk basınında bir dönüm noktası olan 212 sayılı yasanın, 10 Ocak 1961 yılında kabul edilmesiyle birlikte, her yıl 10 Ocak tarihi “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlanmaktadır.
Bilginin her geçen gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin takip edilmesi zor bir hızda geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır.
Milletimizin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerimiz, şüphesiz ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar. Zor şart ve imkânlar içerisinde, milletimizi ülke ve dünya gündeminden haberdar eden gazetecilerimiz, yerli ve milli değerlerimizin benimsetilmesinde de çok önemli bir görevi üstlenmektedirler.
Bu vesileyle; bu çok önemli işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
HADİ ÖZTOP- VİRANŞEHİR

«Единая Россия» и фонд Росконгресс подписали на ПМЭФ соглашение о сотрудничестве

Moskova’da MGER ve Gönüllü Şirketi aktivistleri, Büyük Britanya Kralı’nın doğum günü şerefine Moskova’da düzenlenen büyükelçilik resepsiyonuna karşı protesto düzenledi

Birleşik Rusya Yüksek Parti Okulu’nda ön seçim kazananlara yönelik yüz yüze eğitim tamamlandı

Irina Yarovaya: “Anı Mum”, Sovyet asker-kurtarıcısına ve ülkeyi savunan herkese duyulan şükran ve hayranlık ateşidir

Евгений Ревенко: «Единая Россия» оперативно приступит к законодательной реализации задач Президента по развитию платформенной экономики

«Единая Россия» выдвинула Сергея Ситникова кандидатом на выборах губернатора Костромской области